Vind je nieuwe baan!

Nieuwe indrukken: een rondleiding bij Univar

Onze Natascha heeft de stoute schoenen aangetrokken. Haar veiligheidsschoenen, om precies te zijn! Gisteren heeft zij een uitgebreide rondleiding gekregen bij Univar. Wat heeft ze hier gezien en geleerd? Natascha neemt je mee.

andreas.png
Andreas Bouman

Wat doet Univar precies?

Om als consultant optimaal je werk te kunnen doen en de beste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat, is het belangrijk om te weten wat een bedrijf precies doet en hoe een bedrijf eraan de binnenkant uitziet. Daarom heb ik gisteren een uitgebreide rondleiding gehad bij Univar. Univar is een wereldleider in de distributie van de chemie en aanverwante producten en diensten. Vincent Klootwijk, een medewerker van Univar, heeft mij ruim een uur over hun terrein rondgeleid.

Kandidaten beter informeren

Ik heb dus letterlijk in de keuken gekeken van Univar, nooit geweten dat het bedrijf zo’n grote omvang had. Ik heb wat kilometers afgelegd op het terrein! Vincent heeft mij zoveel kunnen vertellen over wat zijn doen en op welke plaatsen ze wat doen, dat ik nu een duidelijk beeld heb bij het werk. Hierdoor kan ik de kandidaten nog beter informeren over de werkzaamheden bij Univar.

Veiligheid staat centraal

Niet alleen de werkzaamheden zijn belangrijk: bij Univar staat ook veiligheid hoog in het vaandel. Zo zijn bijvoorbeeld mobiele telefoons verboden op het terrein, het kan namelijk gebeuren dat deze valt er een vonk ontstaat en er brand uitbreekt. Bij een bedrijf in de chemie kun je dat maar beter niet hebben. Ik heb de sfeer binnen Univar ervaren als prettig, iedereen werkt nauw en leuk samen met elkaar. Er wordt (hard) gewerkt met elkaar maar tussendoor wordt er ook een praatje gemaakt. Het was voor mij een leerzame en vooral een interessante dag.

Univar is al jaren een klant van Raaak Personeel Papendrecht en wij zijn blij met deze prettige samenwerking!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag