Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Michelle Jilisen

Deze week Michelle Jilisen in onze rubriek ‘Medewerker van de Week’!

andreas.png
Andreas Bouman

Naam: Michelle Jilisen
Functie: Consultant
In dienst bij Raaak sinds: oktober 2012
Werkt bij: Raaak Oosterhout


Welk beroep leek je als kind geweldig?

Dat weet ik eigenlijk niet meer! Wel weet ik nog dat mijn moeder vroeger op een makelaarskantoor werkte. Dat leek me toen maar saai, op kantoor werken! Tijdens mijn opleiding wilde ik graag werk vinden in de evenementenbranche en het toerisme. Na mijn opleiding ben ik benaderd door Raaak, om hier te beginnen met werken. Hier zit ik inmiddels al even en het bevalt enorm goed. Vroeger kon ik me er niets bij voorstellen, maar nu heb ik dus toch een super leuke kantoorbaan! 

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Dat is best lastig te kiezen. Ik vind het altijd erg leuk als uitzendkrachten langs komen om ons te bedanken voor onze diensten. Soms brengen ze zelfs een klein presentje mee! Het is fijn om te weten dat ze onze diensten als prettig hebben ervaren, en dat is het mooie van dit werk. Je wil mensen een stapje verder helpen en je probeert dit dan zo goed mogelijk te doen. Als je ziet dat ze het waarderen, doet me dat goed: daar doe je het voor!

Hoe help je kandidaten het best?

Dit is door persoonlijke aandacht te schenken aan mensen. Je zorgt ervoor dat de mensen die hier binnenkomen een prettige eerste indruk hebben en hierbij is een luisterend oor belangrijk. Vervolgens ga je samen kijken naar wat er bij de persoon past: in welke branche willen zij werken? En in wat voor soort bedrijf komen zij het beste tot hun recht? Door dit stukje aandacht hopen we te bereiken dat mensen een soort ‘Yes!’ -gevoel hebben wanneer zij na het gesprek de deur achter zich dicht trekken.

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

We hebben momenteel te maken met schaarste aan de kandidatenkant, wat goed te merken is. De kandidaten zijn lastiger te vinden. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om kandidaten enthousiast te maken en aan je te binden. Het creëren van binding is belangrijk en zal dat ook blijven. Werkzoekenden willen getriggerd worden, zij zien zoveel vacatures voorbij komen waaruit ze kunnen kiezen. Het schrijven van een pakkende vacaturetekst kan hierbij een belangrijke rol spelen.Je moet mensen overtuigen!  

Heb je nog persoonlijke dromen?

Het is al wel vaker gezegd, maar ik hou erg van reizen en het bezoeken van mooie plaatsen. Volgend jaar ga ik op reis naar Indonesië. Dit soort reizen wil ik ook in de toekomst blijven maken. Landen waar ik graag nog heen wil zijn bijvoorbeeld wat bekendere bestemmingen, zoals Australië en Nieuw-Zeeland. maar ook wat minder toeristische landen, zoals Laos, Nepal en Myanmar.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag