Vind je nieuwe baan!

Eindejaarsbijeenkomst Raaak 2016

Dinsdagavond zijn Raaak Personeel en Raaak Payrolling bij elkaar gekomen voor onze jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst. Gedurende deze avond hebben we teruggekeken op een fantastisch jaar!

andreas.png
Andreas Bouman

Er is gekeken naar het verleden en het afgelopen jaar, waarin weer een nieuwe vestiging van Raaak werd geopend: Raaak uitzendbureau Tilburg. Voor het nieuwe jaar zijn er weer grootse plannen… Houd onze website in de gaten! Naast een blik op de toekomst stond deze avond in het teken van plezier. Zo was er ruimte voor een spreker, die dieper in ging op bioLOGISCH leiderschap en wat wij hiervan kunnen leren.

Aan het einde van de avond heeft het personeel van Raaak eigenaren Mark & Marjan dit jaar verrast met een speechkado. Mooie woorden voor ze omdat ze zo gewaardeerd worden.

Wil jij ook mét in plaats van voor de eigenaren of je managers werken? Bij Raaak vind je dit. Deze betrokken organisatie kenmerkt zich door waardering en en persoonlijke interesse, zowel vanuit de eigenaren en managers als vanuit het personeel. Spreekt dit jou ook aan? Kom dan werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland! Bekijk hier onze interne vacatures.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag