Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Nienke van Pouderoijen

Deze week Nienke van Pouderoijen in onze rubriek ‘Medewerker van de Week’!

Naam: Nienke van Pouderoijen
Functie: Support Medewerkster
In dienst bij Raaak sinds: juni 2011
Werkt bij: Raaak Support

andreas.png
Andreas Bouman

Welk beroep leek je als kind geweldig?

Als kind hield ik erg van dieren. Daarom leek het me leuk om dierenarts te worden. Op de middelbare school bleek echter dat ik geen interesse had in biologie en de exacte vakken, terwijl je deze vakken moet volgen om de opleiding tot dierenarts te mogen volgen. Ik ben uiteindelijk kunstgeschiedenis gaan studeren, omdat ik graag een regelfunctie in de culturele sector wilde gaan bekleden. Uiteindelijk ben ik bij Raaak begonnen als consultant: hier ben ik ingerold. Dit bevalt erg goed!

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

In de afgelopen 5,5 jaar zijn er veel dingen langs gekomen! Wat ik wel een bijzondere ervaring vind is de blijheid van een kandidaat die je aan een baan hebt geholpen. In de laatste maanden die ik als consultant werkte was ik zwanger van mijn eerste kindje. We hadden als vestiging net een kandidaat geplaatst bij een klant, waar die kandidaat ongelofelijk blij mee was. Als dank heb ik toen babyslofjes gekregen, naast soesjes voor de hele vestiging. Dit was erg gaaf! Het was daarnaast een van mijn laatste plaatsingen als consultant. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik toen begonnen op de support-afdeling.

Hoe help je kandidaten het best?

Als medewerker van de support-afdeling kom je veel in contact met de consultants, die je helpt met hun vraagstukken. Door goed te luisteren, ook tussen de regels door, kun je iemand het best van dienst zijn. Omdat ik zelf als consultant heb gewerkt weet ik hoe het voelt om in de schoenen van de consultant te staan. Je gaat zaken vanaf verschillende kanten bekijken: vanaf de kant van de klant, de uitzendkracht en de consultant. Het is een uitdaging om deze 3 partijen zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

Ik denk dat er veel blijft zoals het is. Alles wordt gedigitaliseerd, maar toch merk ik dat mensen altijd het persoonlijke contact blijven zoeken. Ook al zijn sommige antwoorden gemakkelijk te vinden in bijvoorbeeld een handleiding, toch willen mensen vaak persoonlijk geholpen worden. Dit stukje extra contact is erg waardevol.

Heb je nog persoonlijke dromen?

Ik zou heel graag met mijn gezin met een camper door Amerika willen reizen. Dit idee hebben we al jaren, dus we gaan sparen voor deze reis. We willen een rondreis maken die een aantal weken duurt. Onderweg willen we verschillende plaatsen bezoeken: van natuurparken tot San Francisco en New York. Ik heb er nu al zin in!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag