Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Esther Ippel

Deze week Esther Ippel in onze rubriek ‘Medewerker van de Week’!

Naam: Esther Ippel
Functie: Consultant
In dienst bij Raaak sinds: september 2016
Werkt bij: Raaak Gorinchem

andreas.png
Andreas Bouman

Welk beroep leek je als kind geweldig?

Mijn moeder is juffrouw op een basisschool, volgens mij wilde ik vroeger ook juffrouw worden maar mijn geheugen is niet zo sterk. Wat ik me nog wel goed kan herinneren is dat ik enorm van zingen hield… Opera, keihard in de huiskamer (toen haalde ik de hoogste noten nog). Juffrouw ben ik niet geworden, zangeres wel. Ik ben leadzangeres in een Funk en Soul Coverband. Maandelijks staan we overal in Nederland op het podium.

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Voordat ik bij Raaak Personeel kwam werken heb ik voor een aantal grote organisaties gewerkt (voornamelijk in de financiële dienstverlening). Hier kom je terecht in teams van minimaal 15 man en ben je minder zichtbaar in de organisatie. Dit heeft altijd prima gewerkt voor mij. Op een gegeven moment kwam ik bij een logistieke kleinere organisatie terecht, een organisatie die veel meer bij mij paste. Persoonlijk en informeel, makkelijk schakelen met je meerdere etc. Er ging een wereld voor mij open toen ik bij Raaak Personeel binnen stapte: De aandacht die men besteedt aan persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden viel mij direct op. Dit was ik niet gewend! Waar word jij gelukkig van Esther, wat zou jij willen? Dat vond ik erg bijzonder, en nog steeds!

Hoe help je kandidaten het best?

Elke consulent doet dit op zijn of haar manier. Ik ben van mening dat je goed moet luisteren naar een kandidaat en moet kunnen inspelen op de behoefte van iemand. Maar op nummer 1 staat toch wel eerlijkheid, wees realistisch en transparant, ga geen gouden bergen beloven als je dit niet waar kunt maken.

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

Daar kan ik eigenlijk geen antwoord op geven. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik iedere ochtend met een blij gevoel en een glimlach naar mijn werk ga. Dat wil niet zeggen dat ik niet ambitieus ben, als er mogelijkheden zijn om door te groeien pak ik deze met beide handen aan.

Heb je nog persoonlijke dromen?

Ik ben gelukkig en ik vind het belangrijk dat ik dit altijd kan blijven zeggen, wat er ook gebeurt. Je hoort tegenwoordig zoveel nare verhalen; Burn out, stress, sleur etc. Blijf bij jezelf en kies altijd voor jezelf!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag