Vind je nieuwe baan!

Vrijdag Vacaturedag – 4 banen rondom Alblasserdam

Ook in het nieuwe jaar zet Raaak Personeel de beste en leukste vacatures voor je op een rij. Deze week heeft uitzendbureau Alblasserdam interessante vacatures open staan.


 

andreas.png
Andreas Bouman

Uitzendbureau Alblasserdam: de vestiging waar het mee begon. Het uitzendbureau aan de dijk is al bijna 30 jaar een begrip op dit adres: Marjan de Groot runde hier eerder als franchisenemer van Dactylo een kantoor. Bij dit uitzendbureau kun je de meest uiteenlopende vacatures vinden: van scheepsbouw tot logistiek en van kok tot interieurbouwer. Door het uitgebreide netwerk wat deze vestiging heeft kennen wij onze opdrachtgevers persoonlijk. Dit heeft natuurlijk weer voordelen voor jou als sollicitant! Wij weten wanneer er behoefte is aan personeel, nog voordat de vacature ergens online staat. Ook kunnen wij je veel vertellen over het bedrijf, de sfeer en haar normen en waarden.

De vacatures in en om Alblasserdam zijn:

  1. Scheepstimmerman
  2. Onderhoudsmonteur
  3. Heftruckchauffeur (vanaf 5 ton)
  4. Machinaal Houtbewerker

Naast de deze vacatures zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ook onze andere vestigingen zijn namelijk hard op zoek naar enthousiaste mensen die een nieuwe uitdaging zoeken! In de vele branches waarin we bemiddelen hebben we verschillende vacatures open staan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk al onze vacatures op deze pagina.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag