Vind je nieuwe baan!

VMBO Beroepenfeest On Stage Alblasserwaard

Raaak Personeel Papendrecht is op 6 februari aanwezig bij het On Stage VMBO Beroepenfeest Alblasserwaard in de Lockhorst te Sliedrecht.

De wat? Ja, het On Stage VMBO Beroepenfeest. Wat dat inhoudt? Lees verder!

andreas.png
Andreas Bouman

Beroepenfeest speciaal voor VMBO-leerlingen

Ook VMBO leerlingen hebben dromen en ambities. Die zorgen voor een doel en geven richting aan de dingen die je doet. Maar kiezen voor een opleiding en beroep is lastig. En juist de jongsten laten we het eerste kiezen. Niet zo vreemd dat veel vroegtijdige schooluitval in het MBO wordt veroorzaakt door een verkeerde beroepskeuze. Bij On Stage komen verschillende beroepen langs, van automonteur tot advocaat. Want ‘Dromen Mag’; soms komen dromen namelijk ook gewoon uit. Het VMBO is een van de meest innovatieve en complexe onderwijsvormen en er is veel gaande in het VMBO.

De realiteitszin mag nooit leiden tot ontmoedigingsbeleid, want denken over je toekomst mag een feest zijn! Ook dat hoort bij groot worden. Het geeft het gevoel erbij te (mogen) horen en daar ga je rechtop van lopen. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en intrinsieke motivatie worden bijna ongemerkt en ‘spelenderwijs’ vergroot door de ervaringen rondom On Stage. Inspireren is een werkwoord, en Dromen moet je doen. Bij het Beroepenfeest van On Stage.

DOE-DAG

De DOE-DAG volgt op het On Stage VMBO Beroepenfeest. Wij hopen op een match of matches en zien de leerlingen graag tegemoet tijdens deze DOE-DAG op 23 februari. Wij zullen de leerlingen niet alleen tijdens het Beroepenfeest vertellen wat het vak “Consultant/Intercedent” inhoudt, maar tijdens de DOE-DAG zullen we de leerlingen een kijkje geven in onze keuken op de vestiging Papendrecht.

De deelnemende VMBO scholen van de Alblasserwaard zijn: Calvijn, Griendencollega en Wellantcollege. Zien we jou op 6 februari? Tot dan!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag