Vind je nieuwe baan!

Even voorstellen: team Veenendaal!

Het afgelopen half jaar ben je bestookt met blogs, vacatures en foto’s. Maar waar komen al deze berichten nou vandaan? Even voorstellen: team Veenendaal!

andreas.png
Andreas Bouman

Een immer groeiende organisatie: steeds meer vacatures, klanten, werkenden weten Raaak Personeel te vinden. De zichtbaarheid is ook online gegroeid! Zowel op de website als op social media. Al een half jaar zijn er achter de schermen twee personen in de weer om iedere dag de nieuwste en meest interessante updates te delen. Daarvoor bestoken zij alle Raaak-medewerkers met telefoontjes, mails en andere verzoeken. Een voorbeeld hiervan zijn de pas gelanceerde video’s van onze vestigingen. Nu willen we ons graag voorstellen!

Telefoontjes en testimonials

Wij zijn Andreas en Carianne en opereren vanuit ons kantoor in het pittoreske Veenendaal. We houden ons als afdeling marketing bezig met onder andere de bovengenoemde activiteiten. Een paar andere voorbeelden van de veranderingen afgelopen half jaar: op onze vernieuwde website vind je dagelijks de nieuwste vacatures en ander nieuws. En wil je weten hoe het is om bij Raaak Personeel te werken? Op de contactpagina’s van de vestigingen staan verschillende testimonials, zoals deze van Henk en Job. Ben je vaak op social media te vinden? Raaak Personeel is actief op Facebook, LinkedIn en Twitter.

We zijn altijd op zoek naar manieren om jou beter van dienst te kunnen zijn. Heb je leuke ideeën om onze online dienstverlening verder uit te breiden? Laat het ons weten!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag