Vind je nieuwe baan!

Vijf vragen aan… Laura Janssen

In deze rubriek krijgen de werknemers van Raaak vijf vragen over hun werk, wat typisch ‘Raaak’ is en geven ze jou tips. Deze week in ‘Vijf vragen aan…’ Laura Janssen!

Naam: Laura Janssen
Functie: Junior Consultant
In dienst bij Raaak sinds: oktober 2016
Werkt bij: Raaak Oosterhout

andreas.png
Andreas Bouman

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Mijn koeriersproject springt er wel uit wat bijzondere gebeurtenissen betreft. Op het koeriersproject werken een aantal jongeren. Een van de jongens heeft ons daarbij uit de brand geholpen. Hij vond het zo’n leuk project dat hij het aan iedereen in zijn omgeving heeft verteld. Dat sloeg zo aan dat er inmiddels allerlei vrienden en familieleden van hem voor Raaak werken! We krijgen nog steeds telefoontjes van kennissen van hem die ook graag op het project willen werken. Dat is heel erg leuk om te zien.

Als je een ander beroep zou moeten kiezen, wat zou dit zijn?

Dan zou ik een eigen bedrijf oprichten in meubels en accessoires. Zelf ben ik altijd creatief bezig geweest. Ik vind het leuk om mijn huis vaak opnieuw in te richten en het vervolgens allemaal weer te gaan verschuiven. Mijn vriend maakt meubels, dus dat is een goede combinatie.

Wat is typisch ‘Raaak’?

Dat is toch echt het persoonlijke. We willen bij Raaak iedereen zien die solliciteert:  je bent niet zomaar een CV, maar je hebt een persoonlijkheid. Ook zijn de collega’s onderling hecht en betrokken, ook de beide directeurs Mark en Marjan. Dat is waar Raaak voor staat.

Wat vind je het moeilijkst aan je werk?

Dat is vooral het invullen van moeilijke vacatures. Bij deze vacatures kom je al snel uit bij de schaarse profielen in de arbeidsmarkt, waardoor het soms lastig is om de juiste persoon te vinden op korte termijn.

Als je één tip zou mogen geven, wat zou je sollicitanten dan mee willen geven?

Ook een gesprek bij een uitzendbureau is een sollicitatie! Helaas zien werkzoekenden een gesprek bij ons niet altijd als sollicitatie, terwijl wij wel degelijk een werkgever zijn. Juist bij ons kun je vertellen wie je bent, waar je voor staat en wat je doet en zoekt. Zorg daarom dat je er goed verzorgd uitziet en bereid je voor op je gesprek. Op die manier kun je alles uit de sollicitatie halen en kunnen wij meer voor je betekenen!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag