Vind je nieuwe baan!

We timmeren hard aan de weg: het nieuwe kantoor in Alblasserdam

Langzaam begint het vorm te krijgen: het nieuwe kantoor van Raaak Personeel Alblasserdam. Na heel wat jaren ‘het uitzendbureau aan de dijk’ geweest te zijn groeit de vestiging in haar kantoor aan de West Kinderdijk uit haar jas. Daarom is er al aangekondigd: we gaan verhuizen!

andreas.png
Andreas Bouman

Een nieuwe basis

Inmiddels is de verbouwing afgerond en zijn we begonnen met het inrichten van het kantoor. Een gedeelte van de ruimte is nu ingericht en is dus klaar voor gebruik. Ook is onze afdeling Support inmiddels werkzaam op hun nieuwe plek! Maandag hadden zij hun eerste werkdag op de nieuwe locatie. Dit zag er, tussen de bedrijven door, zo uit:

De andere mensen die op het hoofdkantoor werkzaam zijn, namelijk de consultants, zullen het pand betrekken wanneer het compleet ingericht en af is. Tot die tijd zullen zij op de gangbare tijden en manieren bereikbaar zijn en werken zij vanuit het nog huidige hoofdkantoor aan de West Kinderdijk. We kijken uit naar de eerste gezamenlijke werkdag op deze locatie en we houden jullie op de hoogte!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag