Vind je nieuwe baan!

Spaanse avond Businessclub de Buurman

Donderdag 9 maart hebben Claudia Broier van Raaak Personeel en Erick Verlee van Raaak Payrolling weer een geslaagde netwerkbijeenkomst gehad bij De Buurman in Werkendam. De avond had een mediterraans tintje: Spaande avond.

andreas.png
Andreas Bouman

Businessclub de Buurman

De Spaanse Avond werd georganiseerd door Businessclub de Buurman. Businessclub de Buurman in Werkendam staat voor informeel netwerken. Er wordt nieuws uitgewisseld en contacten worden verder uitgebouwd en versterkt. Niet alleen ondernemers uit Werkendam zijn welkom, ook ondernemers uit aangrenzende dorpen en steden zijn welkom. De consultants van Raaak Personeel zijn hier vaker te vinden: zo hebben zij vorig jaar tijdens een netwerkborrel ‘Business meets Business’ laten zien dat zij hun mouwen opstropen om het gebied over de brug te veroveren!

Spaanse avond

Tijdens de Spaanse Avond was er ruimte om te netwerken onder het genot van een Spaans hapje en drankje en was er Spaanse livemuziek aanwezig. ‘De avond was super geregeld en we hebben weer veel leuke gesprekken kunnen voeren’, aldus Claudia.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag