Vind je nieuwe baan!

Dé functies waarin jij je carrière wil starten

Functies in en om Gorinchem waarin je zo kan beginnen. Waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, waar je door kan groeien en… waar de intentie van de samenwerking een vast contract is. Zou je dit linken aan een startersfunctie? Bij deze vacatures kan dat wel!

andreas.png
Andreas Bouman

Startersfuncties met potentie

Vandaag willen we een aantal functies onder de aandacht brengen. Voor een aantal opdrachtgevers in de regio Gorinchem zijn wij momenteel op zoek naar  gemotiveerde starters met enige technische affiniteit. Speciaal voor hen hebben wij een aantal startersfuncties waarin je enorm kan groeien, afwisselende werkzaamheden hebt en waar er een wil is om een vast contract af te sluiten. Zo zoeken we een buitendienstmonteur, magazijnmedewerker en een voorbewerker. Ben je benieuwd naar de vacatures? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. Gorinchem – Voorbewerker
  2. Gorinchem – Monteur Buitendienst
  3. Meerkerk – Logistiek Medewerker

Ben je enthousiast geworden door één van deze vacatures? We komen graag met je in contact! In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om je te leren kennen. Zo komen we erachter wat het best bij jou past. Hierdoor kunnen we voor jou de beste match maken.



Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag