Vind je nieuwe baan!

Het is zover… We zijn verhuisd!

Na een aantal weken klussen, knutselen, sjouwen en inrichten is het moment dan eindelijk daar. De consultants zijn verhuisd, dus heeft de complete vestiging Raaak Personeel Alblasserdam haar intrek genomen in het nieuwe hoofdkantoor!

andreas.png
Andreas Bouman

Na de verbouwing en verhuizing was het pand nog niet direct helemaal klaar om te betrekken. Daarom heeft onze vaste interieurverzorgster Adrie Groeneveld ons een bezoekje gebracht: ze heeft er voor gezorgd dat alles er weer spic en span uitziet. Daarbij mocht ze de handige schoonmaaktrolley van Credo Clean gebruiken!

Toen alles van een sopje was voorzien was het tijd voor het laatste gedeelte van de verhuizing.

Eerste vergadering: staand overleg

Nadat eerder de dames van de afdeling Support waren gestart op de nieuwe locatie zijn nu ook de consultants van werkplek gewisseld. Ze hebben de deur van het oude kantoor aan de Kinderdijk achter zich dicht getrokken en gaan een nieuw avontuur tegemoet. Inmiddels hebben zij hun nieuwe werkplekken ingericht en zijn zij goed van start gegaan! Ook zijn er al besprekingen geweest. Hoe hun eerste overleg er uit zag? Staand, aan de nieuwe tafels.

Wie nu langs het oude hoofdkantoor aan de Kinderdijk rijdt, kan ook zien dat onze vestiging verhuisd is. Weet je het adres (nog) niet? Daar hebben we wat op gevonden:

Voor één iemand is de verhuizing iets minder leuk gebleken: onze kantoormascotte Bas. Hij lijkt de gezelligheid wel te missen…Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag