Vind je nieuwe baan!

Projectsecretaresse Corrie: Een succes om te vieren

Vorige week heeft Glenn Verdoorn van Raaak Personeel Papendrecht een klein presentje langs gebracht bij Corrie, die sinds kort als projectsecretaresse via Raaak werkt.

andreas.png
Andreas Bouman

Een nieuwe rol

De Raaak taart van bakkerij Vlot werd aangesneden en de hele afdeling van UT Quality, waar Corrie sinds kort werkt, mocht meegenieten. Corrie werkt hier in als projectsecretaresse, een nieuwe rol in de organisatie. De afgelopen weken zijn van beide kanten goed bevallen. Na 2 weken zijn beide kanten namelijk al zo enthousiast dat zij hopen dat deze ‘nieuwe’ functie binnen de organisatie uit kan groeien tot een vaste aanstelling binnen de organisatie.

Een klik tussen klant en uitzendkracht op zowel persoonlijk als op professioneel gebied: voor Raaak Personeel is het belangrijk om de juiste man (of vrouw!) op de juiste plaats te laten starten. Bij Corrie en UT Quality kijken we terug op een geslaagd traject! Ben je ook op zoek naar een functie en werkgever in de omgeving van Papendrecht die bij je past? Neem contact op met onze vestiging!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag