Vind je nieuwe baan!

De succesweek van Raaak Papendrecht

Deze week heeft Raaak vestiging Papendrecht veel te vieren! Niet alleen hebben zij nieuwe openingstijden, ook hebben zij de magische grens van 20.000 inschrijvingen bereikt!

andreas.png
Andreas Bouman

Ruimere openingstijden Papendrech

De afgelopen weken zijn onze verschillende uitzendbureaus druk bezig geweest om te zorgen dat onze dienstverlening aansluit op jouw wensen. Éen van de manieren om dit te bereiken is door de openingstijden te verruimen, zodat je ook na je werk bij ons terecht kunt!

Alle vestigingen hebben deze tijden inmiddels doorgevoerd en zijn op 1 of meerdere avonden in de week tot 20:00 bereikbaar. Ook Papendrecht is nu voortaan op maandag open tot 20:00. Ook ben je dan natuurlijk welkom op kantoor. Als klap op de vuurpijl hadden zij direct een een kandidaat op gesprek die alleen langs kon komen buiten kantoortijden. Een goed begin!

Inschrijvingen

Maar het getal ’20’ geeft ons deze week ook een andere reden om feest te vieren. Team Papendrecht heeft de magische grens van 20.000 inschrijvingen doorbroken. Alle vestigingen hebben nu gezamenlijk 20.000 mensen ingeschreven. We zijn erg blij dat zoveel werkzoekenden ons weten te vinden in hun zoektocht naar de perfecte baan.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag