Vind je nieuwe baan!

Toofan: het schaap met 5 poten

Ook vandaag zetten we weer iemand in het zonnetje: Toofan. Toofan is gaan werken bij Holland Marine Parts als Engineer. Glenn Verdoorn ging bij hem op bezoek.

andreas.png
Andreas Bouman

Het schaap met 5 poten

Toofan zijn functie is door interne groei van onze klant Holland Marine Parts tot stand gekomen.
Hierdoor is er een nieuwe werkplek gecreëerd. Toen we begonnen met het zoeken naar de ideale kandidaat beseften we dat dit een zware opgave zou zijn. We zochten iemand die zowel commercieel als communicatief sterk is, die tekenervaring heeft, kennis heeft van offshore, een opleiding in deze richting enzovoort: het daadwerkelijke schaap met 5 poten. Na weken zoeken was dit bijzondere schaap, die bij een familiebedrijf wilde werken en van tekenen en commercie hield, niet te vinden. Totdat Toofan en Raaak Personeel hun pad kruisten..

Enkele maanden geleden kwam Toofan in contact met Glenn Verdoorn van Raaak Personeel Papendrecht. Na meerdere gesprekken is hij voorgesteld bij Holland Marine Parts. De klik en match tussen persoon en organisatie was er en na meerdere gesprekken bleek een plaatsing ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog… Toofan werkt er nu 2 maanden!

Internationale beurzen

Van beide kanten is enthousiasme uitgesproken, zowel naar Raaak personeel als Toofan en Holland Marine Parts. Zowel de samenwerking als de werkzaamheden bevallen van beide kanten. Toofan mocht zijn eigen tekenprogramma uitzoeken en binnen 3 weken na zijn aanstelling is hij al op beurzen in Nederland, Frankrijk en Duitsland geweest. Op termijn gaat hij ook naar internationale beurzen in o.a. Italië en diverse Europese steden. Momenteel werkt Toofan nog op uitzendbasis, maar op termijn zal er gesproken worden over een vaste aanstelling en groeimogelijkheden!

Consultant Glenn is vol trots met taart langs geweest om ze te bedanken en te feliciteren bij Holland Marine Parts. Dit werd met open armen ontvangen door de eigenaar, de hele binnendienst afdeling en het magazijnpersoneel!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag