Vind je nieuwe baan!

Raaak Gorinchem en Payrolling op de Fenexpo 2017

De voorbereidingen voor de Fenexpo 2017 in Gorinchem zijn in volle gang. Dit jaar zullen Raaak Personeel Gorinchem en Raaak Payrolling van de partij zijn.

andreas.png
Andreas Bouman

De Fenexpo Businessdagen is een jaarlijkse beurs die draait om netwerken, zaken doen en en inspireren. Zowel overheden en instellingen als bedrijven kunnen hier op een laagdrempelige manier in contact komen met collega-ondernemers en met het publiek. Op 11, 12 en 13 april vindt het evenement plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

Wat doet Raaak Personeel op de Fenexpo?

Ook Raaak Personeel Gorinchem en Raaak Payrolling zullen aanwezig zijn tijdens deze dagen. Om te zorgen dat de beurs goed verloopt hebben Claudia Broier en Jeffrey Duyzer van Raaak Personeel Gorinchem en Erick Verlee van Raaak Payrolling de koppen bij elkaar gestoken. Inmiddels is er een plan de campagne opgesteld en wordt duidelijk hoe deze dagen er uit gaan zien. Samen zullen zij zowel ondernemers als werkzoekenden van informatie over onze dienstverlening voorzien. Ben je benieuwd naar onze stand en wat wij voor je kunnen betekenen?
Kom dan 11, 12 of 13 april bij ons langs tijdens de Fenexpo Businessdagen!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag