Vind je nieuwe baan!

De afgelopen weken stonden in het teken van `bezoeken’!

Alice van der Starre van Team Papendrecht heeft binnen Raaak Personeel de stap gemaakt van consultant naar HR/corporate recruiter. Alice was voorheen actief als consultant en hiermee aanspreekpunt voor relaties en werkzoekenden. Nu gaat Alice over naar een rol waarin ze de eerste selectie maakt voor de interne vacatures.

andreas.png
Andreas Bouman

Alice is een groot gemis voor zowel relaties als collega’s, maar team Papendrecht weet zeker dat niemand in de organisatie beter weet wat past binnen Raaak als Alice.

Grote portefeuille aan relaties
Alice werkt al tientallen jaren als consultant/recruiter in de uitzendbranche en heeft dus ook een grote portefeuille aan relaties. Deze relaties worden overgedragen aan de collega’s op bovenstaande foto!
Melanie, Natascha, Pascal en Glenn zullen dus aanspreekpunt worden voor de relaties. Wij doen dit zoveel mogelijk door persoonlijke kennismakingen, om net als Alice de klant echt persoonlijk te leren kennen. Daarom zijn wij allen de afgelopen weken druk bezig geweest met het bezoeken van haar relaties, om het bedrijf en contactpersonen persoonlijk te leren kennen.

Wij zullen de relaties bedienen zoals ze dat gewend zijn en blijven volop actief in de relatielijst van Alice. Mocht je Alice ‘echt’ nodig hebben is ze er nog steeds, maar dan op het nieuwe hoofdkantoor in Alblasserdam!

Wil jij werken via Raaak of heb je altijd contact gehad met Alice? En heb je nu nog niemand gesproken of gezien? Dan komen wij graag met jou in contact!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag