Vind je nieuwe baan!

De Kwalitaria: een goede bodem voor de avonddienst

Een goede bodem leggen voor de avonddienst dankzij de plaatselijke Kwalitaria

andreas.png
Andreas Bouman

Consultants Frank Kok (zie foto) en Pascal Slijngard (die wilde niet laten zien dat hij ongezond eet;) ) leggen een goede bodem voor de avonddienst die ze draaien op maandag. Waar zij de energie voor deze avonddienst vandaan halen? De plaatselijke Kwalitaria!

Raaak Papendrecht werkt sinds kort op maandag tot 20.00, om de maximale bereikbaarheid voor werkzoekenden te garanderen. Om dit vol te houden eten ze natuurlijk warm op kantoor in plaats van thuis.

Frank: Met deze flexibiliteit creëren we meer mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken in de avonduren en zo kan ik de ochtend nuttig besteden door te leren voor het SEU examen voor gediplomeerde intercedenten, omdat we pas 11.00 beginnen met werken. Het wordt dus zowel door ons als de werkzoekenden zeer positief ervaren.

Pascal: s’ Ochtends de kids naar school brengen om vervolgens lekker wat later naar kantoor te gaan. In de avond is het bereik groter. We kunnen dus nog beter telefonisch contact opnemen met alle sollicitanten voor een persoonlijke reactie. Ook kunnen we werkzoekenden nog beter adviseren. Daarnaast genieten mijn collega Frank en ik ook iedere maandag van het eten bij de Turkse bakker of van lokale snackbar Kwalitaria.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag