Vind je nieuwe baan!

Personeelsvereniging Pret: aan plezier geen gebrek

Raaak Personeel heeft sinds April 2016 ook een Personeelsvereniging, genaamd Pret. Waar houdt Pret zich nou mee bezig? Natascha Honders vertelt het je.

andreas.png
Andreas Bouman

Het bestuur van deze PV heeft vorige week onder het genot van een heerlijk hapje en drankje de koppen weer eens bij elkaar gestoken. Zo hebben wij onder andere de laatste notulen doorgenomen, de jaarcijfers van 2016, de begroting voor 2017 en voor alle Raaak’ers misschien wel het belangrijkste; de uitjes van 2017 doorgenomen!!

Eerste uitje

Aanstaande 20 mei staat het eerste PV uitje van dit jaar op het programma (wat we gaan doen blijft nog even geheim). Ook zijn er al mooie plannen gemaakt voor het uitje in het najaar. Hier gaan we mee aan de slag om ook hiervan een succes te maken. Kortom; er staat weer wat leuks op de planning van Personeelsvereniging Pret! Echter vonden wij mei nog wat lang duren. Daarom zijn we ’s avonds langs al onze vestigingen gereden, zodat onze collega’s ’s ochtends verrast werden met een overheerlijke chocolade Paashaas. Iedereen was er erg blij mee!

Denk jij nu; nou dat ziet er nog eens gezellig uit, die Personeelsvereniging Pret! Neem eens een kijkje bij onze interne vacatures en wie weet ben jij er bij het eerstvolgende uitje ook bij!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag