Vind je nieuwe baan!

Job Alert – snel een baan vinden

Het is niet altijd even gemakkelijk om online een baan te vinden. Op de verschillende vacaturesites kun je je ogen uitkijken. Maar hoe vind je nou de vacature die het best bij jou past? Bijvoorbeeld met een Job Alert.

andreas.png
Andreas Bouman

Veel bedrijven zetten hun vacatures tegenwoordig online, zodat ze beter vindbaar zijn voor mensen die gericht naar vacatures binnen hun bedrijf zoeken. Maar vaak zetten juist de kleine bedrijven, zoals de lokale installateur, hun vacatures niet op de bekende en dure vacaturesites. Hoe kun je dan de lokale installateur en zijn vacature vinden als je niet weet van het bestaan ervan?

Slimmigheidjes

Gelukkig zijn er handige trucs om ervoor te zorgen dat je sneller de vacatures vindt die jij interessant vindt. Een van deze trucs is het gebruik van Job Alerts. Veel vacaturesites hebben deze tool, die snel en gemakkelijk in te stellen is. Door het invullen van jouw voorkeuren wordt er een profiel opgesteld. De Alerts geven je een waarschuwing wanneer er een vacature online komt die aansluit bij jouw zoekcriteria. Door gebruik te maken van deze alerts voorkom je dat je lang loopt te zoeken, zonder dat je een geschikte functie vindt. Wanneer je zoekt naar lokale vacatures bij kleinere bedrijven zul je veel hebben aan websites van lokale uitzendbureaus.

Ook op onze website kun je gebruik maken van een Job Alert. Omdat Raaak Personeel plaatselijk opereert kun je bij ons wij wél die banen bij de lokale installateur vinden. Ben je juist op zoek naar een baan bij een groter bedrijf? Ook daar heeft Raaak vacatures open staan. Wil je onze nieuwste vacatures niet missen? Maak dan een Job Alert aan! De Job Alert is eenvoudig te vinden op de homepage (rechts bovenin) en ook op onze pagina met vacatures kun je snel je Job Alert instellen. Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag