Vind je nieuwe baan!

Vijf vragen aan… Christa Maliepaard

In deze rubriek krijgen de werknemers van Raaak vijf vragen over hun werk, wat typisch ‘Raaak’ is en geven ze jou tips. Deze week in ‘Vijf vragen aan…’ Christa Maliepaard!

andreas.png
Andreas Bouman

Naam: Christa Maliepaard
Functie: Business Controller
In dienst bij Raaak sinds: maart 2017
Werkt bij: Raaak Support

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?
Dat heeft betrekking op de mensen met wie ik werk en minder met de werkzaamheden zelf. Het is eigenlijk de hele anderhalve maand dat ik hier werk. Je komt in een soort van familie terecht voor je gevoel, daarin moet je je plaatsje krijgen. Als je ziet hoe snel dat gaat, en hoe snel ik het vertrouwen van Mark en Marjan krijg, is dat echt bijzonder. Dat vind ik heel mooi.

Als je een ander beroep zou moeten kiezen, wat zou dit zijn?
Dat is lastig! Mijn vriendinnen zeggen regelmatig dat ik psycholoog zou moeten worden. Ik vind het leuk om mensen te helpen, maar dat zou ik niet in mijn hele werkzame leven als fulltime baan willen doen. Werken met cijfers en dingen uitzoeken vind ik erg leuk: daar heb ik ook voor doorgeleerd. Deze functie bevalt dus goed!

Wat is typisch ‘Raaak’?
Ik vind dat er heel veel energie in de organisatie zit en heel veel vertrouwen. Er zijn korte lijntjes en mensen worden snel opgenomen in het team. Iedereen waardeert je heel snel en iedereen is blij met wat je komt doen. Dat is wel speciaal.

Wat vind je het moeilijkst aan je werk?
Er moet erg veel gebeuren, maar die dingen vind ik allemaal zo leuk dat ik het maar moeilijk los kan laten! Gelukkig heb ik thuis 3 kinderen, een hond en een kat om me heen: dan heb ik daar aandacht voor. Al met al is het een leuke uitdaging om dit te combineren.

Hoe help je kandidaten het best?
In mijn functie ben ik onderdeel van de afdeling Support. Wij helpen kandidaten niet aan werk, maar vanaf het moment dat zij bij ons in dienst komen zijn wij er voor ze. We helpen mensen bijvoorbeeld met het begrijpen wat er gebeurt op hun loonstroken en hun arbeidsovereenkomst. We geven antwoord op de verschillende vragen die binnen komen. De kwaliteit en snelheid houden we daarin zo hoog mogelijk. Zo zorgen we er voor dat alle stukken die nodig zijn aanwezig zijn en dat plaatsingen goed verlopen.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag