Vind je nieuwe baan!

Helden van de dag: Migiel en Frank

Dinsdag was er een noodsituatie op vestiging Papendrecht: op het laatste moment een medewerker tekort op locatie. Hoe zij dit hebben opgelost? Dankzij de helden van de dag, Migiel en Frank!

andreas.png
Andreas Bouman

Dinsdag om 17.25 werden we gebeld door een van onze klanten: Wisman Transport. Dagelijks lopen hier een aantal mensen die via Raaak Personeel pakketten sorteren. Echter was er een miscommunicatie, waardoor er een medewerker niet was komen opdagen. Bij deze klant hebben wij leverplicht. Wat betekent dat? Hupsakee, gelijk met zijn allen bellen, bellen en nog eens bellen naar iemand die nog binnen 1,5u bij Wisman transport aanwezig kon zijn.

En daar was hij dan: onze redder in nood, Migiel den Hartog. Hij werkt al dagelijks/wekelijks bij Wisman Transport, maar was vrij vandaag. Eigenlijk kon niet komen omdat hij niet in de buurt was. Daarnaast had hij ook geen vervoer…

Etentje bij oma
Onze collega Frank belde zijn etentje bij zijn oma af (we maken het nog goed hoor oma!) en ging Migiel ophalen om hem vervolgens naar Wisman Transport te brengen. Echter moest Michiel even buiten wachten op Frank tijdens een regenbui, en was hij vervolgens doorweekt. Snel zijn ze langs huis gereden om droge kleding aan te doen, en daarna op naar Wisman Transport.

Super bedankt Migiel!! Een warme douche voor jou en, niet te vergeten, onze Frank. Bedankt namens je collega’s in Papendrecht!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag