Vind je nieuwe baan!

‘Ik heb de leukste baan gevonden!’

Ik ben Tamara en ik werk sinds februari bij RAAAK in Papendrecht. Ik ben ongeveer 3 dagen per week te vinden op de vestiging, daarnaast werk ik aan mijn scriptie voor de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik kan niet wachten om over een maand af te studeren en mij fulltime te richten op mijn baan bij RAAAK.

cindy.png
Cindy Rombout

Vrijdagmiddagborrel

Momenteel ben ik vestigingsassistente en voer ik onder meer de controles van de gemaakte contracten uit, hou ik de doelstellingen bij per week, heb ik een project met betrekking tot een systeem update en zorg ik ervoor dat mijn collega’s niets te kort komen tijdens de vrijdagmiddagborrel 

Gedragsindicator

Ik krijg vaak de vraag wat ik ga doen na mijn studie. Mijn antwoord is dan: ‘ik heb het al voor elkaar, de meest leuke baan heb ik gevonden!’ Veel mensen snappen de link niet tussen psychologie en het werken in de uitzendbranche, maar die is er zeker wel. Kandidaten vullen bij aanmelding standaard een gedragsindicator in. Hierdoor ontstaat er een goed beeld van de gedragsvoorkeuren van de kandidaat als het gaat om werk. Soms kan iemand qua CV nog zo mooi aansluiten op een vacature maar als de gedragsindicator laat zien dat hij of zij eigenlijk niet zichzelf kan zijn in een organisatie, doet dit beide partijen geen goed.

Gelukkig

Ik vind het mooi dat RAAAK de nadruk legt op een goede match voor alle betrokken partijen. Het gaat niet alleen om opleiding en werkervaring, wie iemand is en waar diegene gelukkig van wordt qua werk, is net zo belangrijk.

Wat drijft iemand?

Het voeren van intakegesprekken is iets wat bij de opleiding psychologie veelvuldig aan bod komt. Vaak kom je door een bepaalde manier van vragen achter dingen die de kandidaat zelf misschien nog niet wist en ontdek je wat iemand echt drijft.

Ultieme combinatie

Al met al is het werken met mensen, het vinden van een match tussen kandidaat en bedrijfsleven voor mij de ultieme combinatie en een goed voorbeeld waarin ik als toegepast psycholoog in het werkveld aan de slag kan. Voor mij is het nu nog even bikkelen en straks lekker fulltime aan de slag bij RAAAK Personeel!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag