Vind je nieuwe baan!

Metaalbedrijf: wilt u een lastige vacature oplossen?

Beste werkgever,

Als bedrijf in de metaal is het soms lastig om vacatures in te vullen. Want waar haalt u die goede bankwerker, plaatwerker, lasser, pijpfitter of monteur vandaan? Iemand die past binnen uw bedrijf, binnen uw team en die ook nog ’s een echte vakman of – vrouw is. Nu is er een oplossing. Een oplossing die u de kandidaat levert waarmee u verder komt.

cindy.png
Cindy Rombout

Uw kandidaat op maat bij- of omgeschoold

Om de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te dichten, hebben DOK4, De Groot Lasopleidingen, de Stichting Vakopleiding Metaal, Raaak Personeel en Sectorplan West-Brabant hun krachten gebundeld. Hebt u een vacature, dan kunnen wij voor u werven. U mag dat overigens ook zelf doen. Uiteindelijk maakt u zelf de selectie. Beschikt de gemotiveerde werkzoekende niet over de juiste papieren? Dan geeft u aan welke extra kennis en vaardigheden u nodig heeft. Samen met u geven we vorm en inhoud aan een professionele opleiding, om uw kandidaat in 14 weken helemaal bij te spijkeren op die punten die voor u belangrijk zijn.

De zekerheid van een goed passende medewerker

Tijdens de praktijkopleiding loopt de cursist stage. Hij is dan nog niet bij u in dienst. In deze periode kunt u dus ervaren hoe de persoon binnen uw bedrijf functioneert. Het sectorplan betaalt de opleidingskosten. Als tegemoetkoming voor de begeleidingskosten, vragen we een eenmalige bijdrage van € 990,-. Zo willen we u de gelegenheid bieden om een goed geschoolde en passende medewerker te vinden, terwijl de kosten beperkt blijven.

Arbeidsovereenkomst na afronding van de opleiding

Na het opleidingstraject kunt u ervoor kiezen om de kandidaat voor een langere periode in te lenen via Raaak Personeelsdiensten en zo uw risico te minimaliseren. Uiteraard staat het u ook vrij om de kandidaat wél zelf in dienst te nemen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw moeilijk opvulbare vacatures in te vullen? Neem dan contact op met Bas van der Boom van Raaak Personeelsdiensten (06 48 52 72 38, bas@raaakpersoneel.nl) of Jan Peijnenborg van WerkgeversServicepunt West-Brabant (06 54 91 86 52, jan.Peijnenborg@uwv.nl).

Met vriendelijke groet,

Bas van der Boom en Jan Peijnenborg

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag