Vind je nieuwe baan!

Het hele team op de vestiging is op de hoogte. Dat is heel fijn schakelen

Grote kans dat je ergens in huis het logo van Iris Ohyama tegenkomt. Het bedrijf maakt namelijk van die handige kunststof opbergsystemen die in elk huishouden te vinden zijn. Het Europese hoofdkantoor van dit Japanse bedrijf staat in Tilburg. Er werken rond de 100 mensen, waarvan een aantal via Raaak Personeel. Isolde Schoemans is HR Officer bij Iris Ohyama.

milan.png
Milan Lagerwerf

Hoe lang bestaat de samenwerking met Raaak al?

We werken nu zo’n 9 maanden samen met de Tilburgse vestging van Raaak Personeel. We hebben 2 medewerkers die al langere tijd via Raaak bij ons werken. We schakelen Raaak daarnaast regelmatig in als we tijdelijk personeel nodig hebben en ook voor werving en selectie van kantoorpersoneel kloppen we bij jullie aan.

Hoe bevalt de samenwerking?

Carolien van Raaak Tilburg was hier pas voor onze eindejaars-evaluatie. En dat was een heel positief gesprek. Jullie bereikbaarheid is heel goed en er wordt heel snel geschakeld.

Wat voor eigenschappen moet nieuw personeel hebben?

Talenkennis is belangrijk. Vooral voor het kantoorpersoneel. Een 3e taal naast Nederlands en Engels bijvoorbeeld. Mensen moeten het ook leuk vinden om in een internationale, multiculturele omgeving te werken. Voor het magazijnpersoneel geldt dat je van aanpakken moet weten en dat je je thuis voelt in een hecht team van collega’s.

Wat is typisch Raaak Personeel?

De communicatie met Raaak is heel open en transparant. Ook als het vervullen van een vacature een keer niet snel lukt. Nee is ook een antwoord. Het hele team op de vestiging is op de hoogte van de status van een aanvraag. Dat is heel fijn schakelen.

“Jullie bereikbaarheid is heel goed en er wordt heel snel geschakeld.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag