Vind je nieuwe baan!

Raaak Tilburg zoekt harde werkers

Raaak Personeel heeft in de regio Tilburg veel banen voor mensen die graag met hun handen werken. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken we jou!

cindy.png
Cindy Rombout

Ben jij niet vies van fysiek zwaar werk en op zoek naar een baan voor langere tijd? Neem dan contact op met Raaaak Personeel in Tilburg. We zoeken personeel voor verschillende opdrachtgevers. Behalve natuurlijk een nieuwe baan, bieden we diverse opleidingsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via ons je heftruckcertificaat te halen of te verlengen. Hebben we je interesse gewekt? Hier een greep uit onze vacatures:

Productiemedewerker Food

Je gaat aan de slag bij een productiebedrijf in Tilburg. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het verpakken van voedingsmiddelen. In deze functie krijg je verantwoordelijkheid en is er uitzicht op een vast dienstverband. Je houdt van aanpakken en fysiek zwaar werk is voor jou geen enkel probleem. Het abonnement van de sportschool kun je opzeggen. De werkzaamheden vinden plaats in 3-ploegen.

Opperman in de bouw

Voor een stratemakersbedrijf in Tilburg zoeken we oppermannen. Geen enkele werkdag is hetzelfde. Met je collega’s vertrek je iedere ochtend naar weer een nieuw project. Jij zorgt ervoor dat de stratemaker door kan werken. Je ondersteunt hem waar nodig, geeft stenen aan en veegt de boel. Uiteindelijk kun je zelfs doorgroeien tot zelfstandig stratenmaker. Heb je al ervaring als stratenmaker? Ook dan hebben we mogelijkheden voor je! Ook hier gaat het weer om een fulltimebaan met uitzicht op een vast dienstverband.

Verhuizers

Heb jij een rijbewijs B? Ben je een echte krachtpatser en op zoek naar afwisseling en vrijheid? Dan hebben we een baan voor je als verhuizer. Ook hier bieden wij je weer de mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan en is er uitzicht op een vast dienstverband. De ene dag ga je samen met je collega’s op pad en de volgende dag ben je zelfstandig onderweg.

Magazijnmedewerkers

Voor een groothandel in Tilburg zoeken we magazijnmedewerkers. De werkzaamheden vinden plaats in een verschoven dagdienst. Je werkt fulltime en hebt uitzicht op een vast dienstverband. Je verplaatst zware objecten met behulp van de bovenloopkraan. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem Raaak Personeel zorgt ervoor dat je het certificaat ‘veilig hijsen’ kunt halen!

Afbouw medewerker

Voor een Tilburgs afbouw-bedrijf zoeken we mensen die opgeleid willen worden tot afbouw medewerker. Vind je het leuk om te klussen en zou je hier graag je beroep van willen maken? Laat het ons weten! Ook hier kun je weer fulltime aan de slag en is er uitzicht op een vast dienstverband. Geen dag is hetzelfde, samen met je collega’s ga je op pad en ben je voornamelijk bezig met het plaatsen van wanden en plafonds. Je leert meerdere dingen zoals schilderen, stuken en timmeren. Uiteindelijk ga je ook zelfstandig op pad naar projecten in een bedrijfsauto. De projecten liggen voornamelijk in de omgeving van Tilburg. Mocht je het leuk vinden dan is het zelfs mogelijk om af en toe ook projecten in het buitenland op te pakken.

Staat er iets bij dat jou aanspreekt?

Bel ons of solliciteer via de website! Wist je dat je zelfs met ons kunt chatten? Zoek je een ander soort baan in de omgeving van Tilburg? Ook dan hebben we mogelijkheden! Wij maken graag een afspraak met je.

Tot snel!

Kelly Roskam, Mandy van Heusden en Carolien Hendriks

T: 013 303 22 21
E: Tilburg@raaakpersoneel.nl

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag