Werken bij Raaak personeel

Maak kennis met onze cultuur

Alice.

Veelbelovende resultaten voor de Deelfabriek

Afgelopen week kwamen de deelnemers van De Deelfabriek bij elkaar voor een eerste evaluatie. De resultaten zijn tot nu toe erg positief en dat belooft veel moois voor de toekomst!

Cindy Tilleman

Raaak Personeel werkt sinds kort samen met uitzendorganisaties Timing, Start People, Unique, Manpower, Driessen en Randstad in De Deelfabriek. De Deelfabriek is een digitaal platform waar de deelnemende partijen kandidaten aan kunnen melden die ze zelf niet direct kunnen bemiddelen. Heeft Raaak Personeel geen mogelijkheden voor een kandidaat? Geen probleem. In De Deelfabriek wordt er namelijk verder gekeken dan de eigen winkel om werk- en inkomenszekerheid voor flexwerkers in de regio West Brabant te vergroten.

Positieve eerste resultaten
Hoe de eerste periode van De Deelfabriek is verlopen? Erg goed, volgens projectleider Erick Verlee: “De resultaten tot nu toe zijn veelbelovend. Inmiddels zijn er al tientallen aanmeldingen en de eerste kandidaten worden bemiddeld. We hebben tijdens de evaluatie ervaringen gedeeld en het was goed te zien hoe gemotiveerd iedereen is om van dit platform een succes te maken!”.

"Inmiddels zijn er al tientallen aanmeldingen en de eerste kandidaten worden bemiddeld."

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag