Werken bij Raaak personeel

Maak kennis met onze cultuur

Alice.

Dolblije Dennis in overwinningsroes!

Raaak collega Dennis Dobbelsteen verkeert al de hele week in een overwinningsroes. Normaliter slaapt Dennis in zijn Rood-Wit gestreepte Philips Sportvereniging pyjama. Maar het is nu anders. Zijn tweede voetballiefde RKC Waalwijk promoveerde op nogal spectaculaire wijze naar de Eredivisie.

Schmink
En nu loopt onze Dennis dus al twee dagen met een geel en een blauw vlak op zijn gezicht. Het gele vlak heeft hij met schmink op zijn gezicht geschilderd. Het blauwe vlak is een emulsie van blauwe bessen en opgedroogde yoghurt (blauwe schmink was op). 

De Waalwijkers versloegen dinsdag GA Eagles met 4-5. En dus keert de club in het blauw/geel na 5 jaar terug in de Eredivisie.

Vrijdagavondvoetbal
Raaak Personeel sponsort RKC al heel wat jaren en Dennis is namens Raaak lid van de Businessclub. En eerlijk is eerlijk; niemand wordt vrolijk van een druilerig potje vrijdagavondvoetbal tegen pakweg Helmond Sport of FC Dordrecht. Maar nu wordt alles anders.
Dolgelukkige Dennis: ‘Die promotie betekent dat het Businessclub voetbalteam van RKC ook verhuist naar de hoogste regionen van het Nederlands voetbal. Dus ik ga met mijn team spelen tegen Feyenoord, Ajax en mijn PSV!’

 

 

En nu loopt onze Dennis dus al twee dagen met een geel en een blauw vlak op zijn gezicht

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag