Werken bij Raaak personeel

Maak kennis met onze cultuur

Alice.

‘Ik heb me als uitzendkracht nooit anders gevoeld’

70% van onze RaaakKrachten stroomt via Raaak door naar een vaste baan. En daar zijn we trots op. Eén van die mensen is Jacqueline de Roo. Zij begint volgende week aan haar laatste week als uitzendkracht. Per 1 juni komt ze in vaste dienst op de HR-afdeling van Deli Home in Gorinchem.

cindy.png
Cindy Rombout

Hoe ben je bij Raaak terecht gekomen?
Nadat ik mijn cv op verschillende jobboards had gezet, belde Bart van de vestiging Gorinchem me voor een tijdelijke baan. Daar kwam een maand bij, en toen nog twee maanden en uiteindelijk zijn we nu meer dan 2 jaar verder.

Hoe is het contact met Raaak Personeel
Heel persoonlijk. Ik heb sowieso veel contact met Bart omdat ik op de HR afdeling werk en dus te maken heb met sollicitanten. Maar privé is het contact ook heel goed. Bij vragen krijg ik altijd heel snel antwoord, op mijn verjaardag is er contact en dan is er natuurlijk elk jaar een kerstgeschenk.

Hoe heb je het werk als uitzendkracht ervaren
Mensen zijn vaak huiverig voor werk via een uitzendbureau. Ik kreeg ook vaak de vraag of ik nou nog steeds voor een uitzendbureau werkte. Ik heb dat nooit als een probleem ervaren en ik heb me ook nooit anders gevoeld dat mijn collega’s in vaste dienst.

Per 1 juni komt ze in vaste dienst  op de HR-afdeling van Deli Home in Gorinchem.

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag