Marketingafdeling van Raaak Personeel

De afdeling marketing is gevestigd in Veenendaal. Op dit moment bestaat de afdeling uit twee personen. Andreas Bouman is Marketing- & Mediamanager bij Raaak Personeel, Cindy Rombout verricht werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie. Samen laten we zien wat Raaak doet voor werkgevers én voor mensen die zoeken naar een (nieuwe) baan. Ook verbeteren we de zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie van onze website. Zo helpen we onze klanten. Werkzoekenden én opdrachtgevers.

Andreas Bouman
Marketing- en Mediamanager
06 – 267 953 00
andreas@raaakpersoneel.nl

Andreas Bouman,
Marketing- en Mediamanager

Mijn naam is Andreas Bouman, werkzaam als marketing- en mediamanager bij Raaak Personeel. Het werk van onze consultants heeft altijd impact op de levens van mensen. Mijn belangrijkste taak is om die impact in beeld te brengen. Als opdrachtgevers en werkzoekenden zien wat we voor hen doen, zullen ze ons leren kennen. Dat is een eerste noodzakelijke stap voor een succesvolle samenwerking. Ik heb een ondernemende functie, binnen een groeiende organisatie. Mijn werk is veelzijdig, creatief en uitdagend en dat motiveert mij iedere dag om 100% mijn best te doen.


Cindy Rombout
Marketing & Communicatie.
T 078 – 693 37 27
M 06 – 11303517
cindy@raaakpersoneel.nl

Cindy Rombout,
Marketing- en Mediamedewerker

Ik ben Cindy Rombout en ik werk sinds mei 2017 bij Raaak op het hoofdkantoor in Alblasserdam. Ik doe veel verschillende dingen. Van het nog beter vindbaar maken van onze vacatures, het ondersteunen van de vestigingen op het gebied van marketing tot het plaatsen van nieuws op onze site en social media. Raaak Personeel is een groeiende organisatie met een enorm fijne sfeer waar ik met veel plezier werk.

Zoek in 226 vacatures