Marketingafdeling van Raaak Personeel

De afdeling marketing is gevestigd in Alblasserdam. Op dit moment bestaat de afdeling uit drie personen. Andreas Bouman is Marketing- & Mediamanager bij Raaak Personeel, Cindy Rombout verricht werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie en Milan Lagerwerf richt zich op e-mailmarketing & online conversie. Samen laten we zien wat Raaak doet voor werkgevers én voor mensen die zoeken naar een (nieuwe) baan. Ook verbeteren we de zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie van onze website. Zo helpen we onze klanten. Werkzoekenden én opdrachtgevers.

Andreas Bouman
Marketing- en Mediamanager
06 – 267 953 00
andreas@raaakpersoneel.nl

Andreas Bouman,
Marketing- en Mediamanager

Mijn naam is Andreas Bouman, werkzaam als marketing- en mediamanager bij Raaak Personeel. Het werk van onze consultants heeft altijd impact op de levens van mensen. Mijn belangrijkste taak is om die impact in beeld te brengen. Als opdrachtgevers en werkzoekenden zien wat we voor hen doen, zullen ze ons leren kennen. Dat is een eerste noodzakelijke stap voor een succesvolle samenwerking. Ik heb een ondernemende functie, binnen een groeiende organisatie.


Cindy Rombout
Marketing & Communicatie.
T 078 – 693 37 27
cindy@raaakpersoneel.nl

Cindy Rombout,
Marketing- en Mediamedewerker

Ik ben Cindy Rombout en ik werk sinds mei 2017 bij Raaak op het hoofdkantoor in Alblasserdam. Ik doe veel verschillende dingen. Van het nog beter vindbaar maken van onze vacatures, het ondersteunen van de vestigingen op het gebied van marketing tot het plaatsen van nieuws op onze site en social media. Raaak Personeel is een groeiende organisatie met een enorm fijne sfeer waar ik met veel plezier werk.


Milan Lagerwerf
Marketing & Communicatie.
T 078 – 693 37 27
m.lagerwerf@raaakpersoneel.nl

Milan Lagerwerf,
Marketing- en Mediamedewerker

Mijn naam is Milan Lagerwerf, sinds juli 2017 ben ik werkzaam op de afdeling marketing bij Raaak. Ik zorg ervoor dat de e-mails die wij versturen naar werkzoekenden zo relevant mogelijk zijn. Want het doel is om jou zo snel mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Daarnaast heb ik drie honden. Druk dat die beesten soms zijn! Maar hoe gek het ook klinkt, de drie viervoeters zorgen voor de nodige dosis aan inspiratie. Na een heerlijke wandeling in het bos met die dekselse doerakken heb ik vaak weer inspiratie voor een leuke mail.

Trouwens! Heb je mij al gezien als postbode?

 

 

 

Leer Andreas en onze online postbode kennen in de onderstaande video:

                                                                                                           

Zoek in 298 vacatures