Vind je nieuwe baan!

Logistiek vacatures Tilburg

De beste logistiek vacatures in Tilburg vind je al lang niet meer in de krant zoals vroeger. Die vind je nu vooral op het internet. Maar dan is het nog een hele klus om de juiste baan te vinden. Een baan die precies past bij jouw opleiding en werkervaring. Raaak Personeel wil je graag helpen om de juiste tijdelijke baan te vinden zodat je al je talenten kunt laten zien aan je werkgever.

Wij hebben de beste logistiek vacatures in Tilburg

Het vak van logistiek medewerker is zeer breed. Je kunt na een opleiding in de logistiek terecht in verschillende branches. Daarom kiezen steeds meer mbo-studenten deze richting. Maar dan is het nog de kunst om een leuke baan te vinden. Ook als je al ervaring hebt, kan je bij ons terecht voor logistiek vacatures in Tilburg. Het kan immers gebeuren dat een bedrijf failliet gaat of dat er gereorganiseerd wordt waardoor je je baan verliest.

Maak kennis met je volgende logistieke baan

Als we logistiek vacatures in Tilburg hebben dan willen we die natuurlijk zo snel mogelijk vervullen voor onze opdrachtgever. Als jij een ervaren of beginnend medewerker in de logistiek bent dan willen we graag kennis met je maken. Je kunt je via onze website direct inschrijven met de button op het scherm. Daarna nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek om kennis met je te maken. Zo kunnen we de beste match maken met een werkgever. Heb je vragen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 085 - 0497 836.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag