Talent

Duurzame inzetbaarheid

Binnen Raaak Personeel houdt een aantal collega’s van de afdeling Raaak Talent zich nadrukkelijk bezig met loopbaangarantie.

Duurzaamheid is voor Raaak niet zomaar een modewoord. Het bieden van toekomstperspectief aan flexkrachten zit in ons DNA, het geeft ons bestaansrecht. Bij Raaak staat oprechte persoonlijke aandacht op één. Die visie vind je terug in onze naam. De 3 A’s staan voor aandacht. Voor onze interne medewerkers, voor de klant én voor de flexkracht.

Bestond de afdeling Talent vijf jaar geleden nog uit één man, nu staat er een team van 5 collega’s die dag in dag uit bezig zijn met het zoeken van werkplekken voor statushouders, zij-instromers en baanveranderaars. 

Wat doet de afdeling Talent precies?

Even in het kort

Bas en Robin begeleiden projecten waarbij ze gemotiveerde kandidaten omscholen naar een baan met perspectief. Een voorbeeld? In 2018 werden twee groepen metaalbewerkers opgeleid mét baangarantie. De deelnemers gingen één dag in de week naar school, de rest van de week werkten ze bij verschillende bedrijven met een tekort aan goed opgeleide technici. Nog een voorbeeld: 20+ statushouders vonden via Raaak Talent hun weg naar betaald werk.

Het voeren van loopbaangesprekken

Ga voor baangarantie!

Het voeren van loopbaangesprekken met onze flexkrachten, hoort ook bij het werk van de collega’s van Raaak Talent. Die flexkrachten noemen we binnen Raaak overigens RaaakKrachten, dit omdat we ze zien als onze eigen medewerkers en hopen dat zij ons zien als hun werkgever. We vinden het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen en ze verder te helpen met hun loopbaan. Het uiteindelijke doel van zo’n gesprek is om de RaaakKracht aan het werk te houden. En natuurlijk is het heel mooi als dat via Raaak Personeel kan, maar het is ook prima als dat elders is.

Wil je weten of we ook voor jou wat kunnen bekekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! Dat kan via loopbaan@raaakpersoneel.nl of bel naar 085-586 52 02.

7 Voordelen van Raaak

Expert in veel verschillende branches, van productie tot techniek. 
Dichtbij, de leukste banen & opleidingen.
70% van onze uitzendkrachten komt via Raaak terecht bij een vaste baan. 
We stellen je voor bij banen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ongeacht of er een vacatures open staat. 
We investeren in jouw loopbaan door cursussen en opleidingen te vergoeden. 
We hebben al meer dan 10.000 mensen naar een toffe nieuwe baan geholpen. 
Ervaren consultants weten de beste banen. 

Schrijf je bij ons in

Twijfel niet langer

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Inschrijven voor een job alert kost nog geen 10 seconden, als eerste nieuwe vacatures in je mail.
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!

De Babbelbox

Alle praatjes op een rij