Supportafdeling Raaak Personeel

De ruggengraat van het bedrijf

Marketing manager Andreas probeert nu al een dikke twee jaar alles in goede banen te leiden. En dat lukt. Cindy zorgt voor super goed converterende teksten & beheert alle content. Iris is dé thee- en advertentie expert van de regio. En zij is daarnaast ©Mother of Dragons Online Recruiters. De Online Recruiters, Mouaad, Cindy (andere Cindy), Nadine & Carolien, zorgen voor een perfecte opvolging op de advertenties.

Tja. Dan heb je Frank & Milan.

Frank helpt naast zijn studie Communication & Multimedia Design een handje mee op de marketingafdeling. Fijn om zo'n talent te mogen borgen. Milan is verantwoordelijk voor alles wat visueel is: website, video, guerrilla campagnes, wraps met hummus en andere reutemeteut. 


Je kan ons hier vinden

Neem chocolade / snoep mee

Lokale werkexpert Papendrecht

Het belang van persoonlijke aandacht

Wat ons als uitzendbureau kenmerkt? Zowel collega’s, werkgevers en kandidaten noemen ons ‘persoonlijk’. Maar wat is dat nu precies? Het Raaak-DNA betekent dat we echt kijken naar wat iemand kan en welk bedrijf bij iemand past. Meestal willen bedrijven personeel dat langere tijd blijft, met uitzondering als het gaat om bijvoorbeeld vakantiekrachten. Mensen blijven alleen als ze hun werk met plezier doen. Werkplezier is belangrijk. Daarom investeren we in een persoonlijke relatie met zowel bedrijven als kandidaten. Als we weten waar mensen energie van krijgen, kunnen we goed advies geven. Zonder persoonlijke aandacht, is het maken van een goede match volgens ons onmogelijk.

De arbeidsmarkt in Papendrecht

Om welke vakmensen zit men in Papendrecht te springen?

Waar is behoefte aan? Onze consultants bezoeken dagelijks de bedrijven in deze regio. Hierdoor zijn we op de hoogte wat er speelt in de lokale arbeidsmarkt.

De voordelen? Wij kunnen de mensen die bij ons staan ingeschreven goed adviseren. Soms stellen we zelfs kandidaten voor bij een bedrijf, als er nog helemaal geen vacature is. Dat doen we, omdat we de regionale bedrijven kennen en weten of een kandidaat past. Zo helpen we werkzoekenden én bedrijven met het maken van de juiste match. Afgelopen jaar hebben we in de regio Papendrecht meer dan 1000 mensen aan een leuke job geholpen.MarketingMilan met Lego

Ontmoet het team

image

Raaak Job alert

Kakelverse banen? In jouw vakgebied?
Vul in 15 seconden je jobalert in!

Bewegend beeld

Een greep uit onze hersenspinsels

Raaak Personeel in Papendrecht

Stap gerust eens binnen

Werk in Sliedrecht of Dordrecht
Ons uitzendbureau staat in Papendrecht, maar we zijn een regionale speler. Ook in omliggende gemeentes hebben we diverse leuke vacatures. Zoek je werk in Sliedrecht, Dordrecht of Capelle aan den IJssel?

Vacatures in Sliedrecht, Capelle en Dordrecht hebben we volop. Je kunt aan ons doorgeven waar je wilt werken. Als onze consultants weten in welke plaats je werk zoekt, dan kunnen we gericht voor je aan de slag.
Uitzendbureau & vooropleiding
Over uitzendbureaus bestaan misvattingen. Sommige mensen denken dat we alleen bemiddelen voor een bepaald niveau. Natuurlijk hebben we banen waarvoor je weinig opleiding nodig hebt. Denk aan werk als schoonmaker of orderpicker. Dat is belangrijk werk en wij bemiddelen daar graag voor.

Maar net zo goed vind je bij ons vacatures waar wel jarenlange studie voor vereist is, zoals SAP-consultant, winkelmanager of een technische vakman. Kortom: wat je vooropleiding ook is, we zoeken altijd naar een passende match. Tip: we zijn er ook voor loopbaanadvies. Als je weinig opleiding hebt, of niet de juiste opleiding, dan helpen we je ook met goed advies.
Uitzendbureau als opstap naar vaste baan
Een uitzendbureau kan een opstap zijn naar een vaste baan bij een opdrachtgever. Soms is dit zelfs de exclusieve eis van een opdrachtgever: dat iemand bij geschiktheid in dienst komt van de opdrachtgever. Dit staat doorgaans ook in de vacature vermeld.

Soms betreft een vacature tijdelijk werk. Bijvoorbeeld bij vakantiebanen, seizoenswerk of om piekdrukte op te vangen. Wij zijn altijd helder in wat je kunt verwachten en wat je toekomstperspectieven zijn. Eerlijk advies: daar staan we voor, want we willen een lange-termijnrelatie, met zowel opdrachtgever als kandidaat.
Raaak Personeel = ABU-uitzendbureau
Soms zijn uitzendbureaus negatief in het nieuws. Die negatieve aandacht is vervelend, omdat slecht nieuws in de branche ook op ons afstraalt. Ons ABU-lidmaatschap is ook een kwaliteitsgarantie. Er zijn duizenden uitzendbureaus in Nederland en het overgrote deel is geen lid van een brancheorganisatie als het ABU of het NBBU.

Als er een uitzendbureau negatief in het nieuws komt (met dubieuze of ronduit malafide praktijken) dan betreft het doorgaans een uitzendorganisatie die nergens lid van is. De reden? Leden van de ABU & NBBU betalen voor dit lidmaatschap en doen dit onder andere voor het bewaken van de kwaliteit.
Snel naar werk met Raaak Personeel Papendrecht
Wil je werken, maar heb je niet de juiste vooropleiding? Weet je precies wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je je doel kunt bereiken? Wij hebben antwoorden. Raaak Personeel is de snelste weg naar de baan waar je gelukkig van wordt. Volop vacatures in Papendrecht: kom naar onze vestiging voor een kennismakingsgesprek of bekijk de website. Heb je nog vragen? Geen punt. Mail, app of bel: we horen graag van je!

De Babbelbox

Praatjes uit Papendrecht