Dit ga je doen

Ben jij de werkvoorbereider of calculator die wij zoeken voor DE isolatiespecialist in Schiedam? Zoek je een werkgever met een fijne sfeer? Direct in dienst + salaris vanaf €2500.

Heb je ervaring met FOAMCAD en ruimtelijk inzicht, dan ben jij diegene die wij zoeken! Onze opdrachtgever is de isolatiespecialist in maatwerk, confectie, meedenken in totaal oplossingen, technische berekeningen maar ook standaard materiaal. Al deze producten worden vanuit drie vestigingen in Nederland geproduceerd en gedistribueerd.

Het bedrijf werkt voor verschillende markten. Denk hierbij aan industrie, marine, tuinbouw, utiliteits- en woningbouw. Jij gaat als werkvoorbereider/ calculator aan de slag bij de vestiging in Schiedam. In deze functie draag je zorg voor het calculeren van offerteaanvragen en, na opdracht, voor een zo efficiënt mogelijke voorbereiding voor de productieafdeling.

Belangrijk is dat je ervaring hebt met het lezen van technische tekeningen en dat je ruime ervaring met het programmeren van Foamcad (G-codes) of een gelijkwaardig programma.

Ben je enthousiast? We vertellen jou graag nog veel meer over deze baan. Heb je vragen? We geven je graag antwoord. Bel onze vestiging in Schiedam op 010-3167480 of mail naar schiedam@raaakpersoneel.nl

Vragen over deze vacature?

Michelle Bosmans Consultant
Michelle Bosmans

Functie-eisen

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
- Ervaring met Excel
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Aanbod

- Direct in dienst bij de opdrachtgever
- Een salaris vanaf € 2500 bruto per maand
- Een informele en fijne werksfeer
- Direct in dienst bij onze opdrachtgever
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie