• Werktuigbouwkundig tekenaar

    Rotterdam 40 € 3500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Werktuigbouwkundig tekenaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Salaris tussen €2.400 en €3.500 en werken in Rotterdam!

Als werktuigbouwkundig tekenaar / engineer bestaat je werk uit het ontwerpen, tekenen, (door)ontwikkelen en specificeren van (bestaande) producten in de afvalbranche, zowel digitaal als in de werkplaats. Je werkt nauw samen met de productieafdelingen en de werkvoorbereiding om werkbare ontwerpen te creëren en te produceren. Het is van belang dat je al ervaring hebt opgedaan met soortgelijke werkzaamheden, bij voorkeur in een technische productie-omgeving.

Alle werkzaamheden vinden plaats op locatie, waardoor je direct het resultaat van jouw tekeningen en ontwerpen in het eindproduct ziet. Jij hebt al ervaring met het werken met een tekenpakket, bij voorkeur Solid Works. Tevens kom je regelmatig in de fabriek zodat je weet wat daar speelt; zo kunnen de werkzaamheden nog beter op de productie afgesteld worden.

Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en heb je ook nog eens een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Reageer dan snel!

Vragen over deze vacature?

Jeanny de Randamie Vestigingsmanager
Jeanny de Randamie

Functie-eisen

- Afgeronde opleiding MTS of HTS werktuigbouwkunde;
- Ervaring met een tekenpakket, bij voorkeur Solid Works.

Aanbod

- Hoge mate van eigen verantwoordelijkheid;
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
- Een mooi salaris (tussen €2.400 en €3.500).
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie