• Werktuigbouwkundig Engineer

    Oosterhout 40 € 2300 - 3600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ken jij Solidworks van binnen en buiten en wil jij deze kennis graag goed benutten? Ben je daarnaast ook technisch onderlegd? Aan de slag als Werktuigbouwkundig Engineer bij een mooi bedrijf in Oosterhout. Salaris tot €3600 + uitzicht op een vast contract!

Als Werktuigbouwkundig Engineer ga je aan de slag bij een informeel familiebedrijf gericht op metalen producten voor onder andere defensie, onshore en offshore. De producten worden gebouwd, gestraald, gespoten en aangepast aan de wensen van de klant.

Jij gaat als Werktuigbouwkundige Engineer aan de slag met het ontwerpen, calculeren en tekenen (3D) van de bijzondere producten/specials. Voor het maken van 3D tekeningen maak je gebruik van Solidworks. Jij kent dit programma dan ook op je duimpje. Jouw tekeningen gaan vervolgens naar de fabriek waar ze aan de slag gaan met de bouw van het product. Ook maak je calculaties en sterkteberekeningen.

Momenteel wordt er een nieuwe spuiterij en straalloods gebouwd met een robotstraler en de meeste nieuwe spuitapparatuur.

Jij gaat ook hiervoor tekeningen opstellen. Daarnaast zorg jij er met jouw technische kennis voor dat de straalrobot goed wordt geprogrammeerd zodat hij klaar is voor gebruik. Met jouw basiskennis van 5S draag jij er ook zorg voor dat de werkplaatsen in de fabriek zo opgeruimd mogelijk blijven.

Vragen over deze vacature?

Justin Youell
Justin Youell

Functie-eisen

- Afgeronde technische opleiding (Werktuigbouwkunde of soortgelijk);
- Affiniteit met metaal;
- Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Aanbod

- Salaris tussen €2300 - €3600 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
- Mogelijkheid tot het behalen van diverse opleidingen (VCA Vol, 5S basiskennis, lascursus, opleiding om producten te keuren);
- Werktijden van 08.30 - 17.00 uur.
- Reiskostenvergoeding;
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie