Dit ga je doen

Ben jij een ervaren TIG Lasser op zoek naar een nieuwe baan waar je verantwoordelijk bent voor je eigen projecten? Pas je binnen een informele en directe werkomgeving en ben je zelfstandig ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als TIG-lasser ga je zelfstandig aan de slag met diverse projecten die je krijgt aangeleverd op een tekening. Het is belangrijk dat je tekening kunt lezen en deze vervolgens weet te vertalen in de praktijk.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het gehele project. Dit zorgt voor afwisseling en variatie in je werk. Daarnaast is het belangrijk dat verantwoordelijk bent ingesteld, jij coördineert namelijk het project van A tot Z.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 16.30 uur. Op vrijdag werk je van 07.00 uur tot 13.15 uur, dus kun je op tijd gaan genieten van je weekend.

Vragen over deze vacature?

Caro van Laak Consultant
Caro van Laak

Functie-eisen

- Ervaring met TIG lassen, bij voorkeur niveau 2
- Je kunt zelfstandig 2D tekeningen lezen en vanuit hier zelfstandig samenstellen
- Je bent verantwoordelijk en zelfstandig ingesteld
- Je houdt van aanpakken, bent nauwkeurig in je werk en vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen
- Rijbewijs B
- Woonachtig in een straal van 30km vanaf Waalwijk

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een gevarieerde baan binnen een professioneel en informeel bedrijf. Er is volop vrijheid in je werk en bij interesse zijn er diverse mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.
Ben jij de TIG-lasser die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button en stuur ons vandaag nog je CV toe. Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om ons te bellen via het nummer 0416-745410.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie