• Tekenaar/werkvoorbereider

    Etten-Leur 38 - 39 € 2300 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Bedenk jij oplossingen waar een klant zelf nog niet aan gedacht had? Heb je ervaring met technisch tekenen? Een salaris van €2300,- tot €2600,- bruto per maand?

Dan is dit de functie die jij zoekt! Jij komt te werken als tekenaar/werkvoorbereider bij jouw nieuwe werkgever in Etten-Leur. Jij vindt het fijn om in een informeel team te werken en je kan goed aanvoelen wanneer een zakelijke houding gewenst is. Jouw werk is heel afwisselend en dit geeft jou energie. 20% van de dag ben je aan het tekenen, je kan dus overweg met een CAD-CAM programma en als je ervaring hebt met Solid Works is dit helemaal mooi meegenomen! De rest van de dag ben je bezig met klantvraagstukken, administratie, een stuk inkoop en voorraadbeheer van verbruiksartikelen. Wat ik al zei, hoe afwisselend wil je het hebben? In deze dynamische en afwisselende functie bewaar jij als geen ander het overzicht en werkt gestructureerd. Jij weet dat dit van belang is!

Jouw nieuwe werkgever is een coating en metaalbewerking bedrijf en is al vele jaren gespecialiseerd op dit gebied. Om een beeld te schetsen: denk aan het produceren, bewerken, voorbehandelen, stralen, schooperen, poedercoaten, monteren, verpakken en vervoeren van een grote diversiteit aan materialen! Jij als tekenaar/werkvoorbereider en zet net dat stapje extra, zodat jij de klant positief verrast!

Ik zal nog even wat dieper in gaan op jouw takenpakket: vertalen van klantopdrachten naar productieorders, calculaties maken en offertes aanbieden, order administratie, contact met klanten en leveranciers. Zoals ik aan gaf komt er ook een stuk inkoop op jouw bordje: denk aan inkoop van metaal, verbruiksartikelen en andere benodigdheden. Je wordt in eerste instantie op de werkplek zelf ingewerkt door jouw collega, de tekenaar/werkvoorbereider van de metaalafdeling. Daarnaast is het mogelijk om in de toekomst een erkende vakopleiding te volgen. De werktijden zijn maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 07.30 uur tot 15.00 uur. Oftewel lekker vroeg weekend!

Omdat je als tekenaar/werkvoorbereider in een dynamische omgeving komt te werken, kan het wel eens voorkomen dat je over moet werken. Dit is voor jou natuurlijk geen probleem, want jij hebt echt passie voor jouw werk! En wanneer iets écht af moet, dan zorg jij er ook voor dat dit gebeurd.

Ben jij de tekenaar/werkvoorbereider waar ik op dit moment naar op zoek ben? Neem gelijk contact met mij op, dit kan ook per app: 076 303 29 19, t.a.v. Charlotte.

Vragen over deze vacature?

Charlotte Magielse Consultant
Charlotte Magielse

Functie-eisen

- Ervaring met CAD-CAM programma;
- Microsoft office is jou niet onbekend, bij voorkeur ervaring met een ERP systeem
- Communicatief vaardig en goede beheersing van de Nederlandse taal';
- MBO niveau.

Aanbod

- Een salaris tussen de €2300,- tot €2600,- bruto per maand;
- Vrijdagmiddag om 15.00 uur weekend;
- Een werkweek van 38,75 uur;
- Goede werksfeer met fijne collega's;
- Een baan voor de toekomst;
- Vanaf 10 km enkele reis, reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en/of cursussen.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie