Dit ga je doen

Parttime aan de slag als tekenaar/werkvoorbereider in de metaal? Dat kan hier! Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Als tekenaar/werkvoorbereider hou jij je bezig met het maken van technische tekeningen via een computer gestuurd programma. Het familie bedrijf zit in de metaal branche en ze maken onderdelen voor verschillende machines. Het zijn geen kleine en fijne onderdelen, maar ook geen grote groffe onderdelen. Het bedrijf zit er precies tussen in.

Je houdt je bezig met het voorbereiden en calculeren van offertes, vervolgens beoordeel je deze op haal- en maakbaarheid. Zodra dit is gedaan ben jij degene die het ook om gaat zetten in een tekening met behulp van een computer gestuurd programma. Het zou ook helemaal geweldig zijn als je ervaring hebt met het programma HiCad. Dit is echter geen must. Wel is het een vereiste dat je al ervaring hebt met 2d of 3d tekenprogramma's.

Je hebt een zeer sterke affiniteit voor techniek en acht jezelf in staat om na een intern leertraject zelfstandig te gaan functioneren binnen de organisatie. Werktijden liggen tussen 08:00 en 16:30 uur en de dagen van aanwezigheid zijn bespreekbaar. De sfeer binnen het bedrijf is laagdrempelig en er zijn korte lijntjes waarin direct wordt gecommuniceerd. Vaak worden er ook borrels georganiseerd waarbij partners welkom zijn, hartstikke gezellig dus!

Vragen over deze vacature?

Eric Szigetti
Eric Szigetti

Functie-eisen

- Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt kennis en ervaring met technische 2d of 3d tekenprogramma's (bij voorkeur HiCad);
- Je hebt kennis van Microsoft Office producten.

Aanbod

- Een verantwoordelijke en uitdagende functie in een groeiende organisatie;
- Een fijne laagdrempelige werksfeer met korte lijntjes;
- Passend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
- Flexibel in te delen rooster;
- Mogelijkheid om HiCad aan te leren en mee te werken.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie