Dit ga je doen

Teamleider gezocht! Een team aansturen, mensen motiveren maar ook helpen op de werkvloer? Solliciteer op deze uitdagende baan! Salaris tot €3166 bruto per maand.

Heb jij ervaring met het leiding geven aan de team? Heb jij het in je om je mensen te motiveren? Wij zoeken een meewerkend voorman met deze eigenschappen. Daarnaast ben je niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen op de werkvloer.

Even je collega's helpen op de heftruck als het druk is en het afval naar de interne locatie brengen. Iedere week, iedere dag, ieder uur is anders.

Een voorbeeld? Waar je 's morgens zo'n dertig chauffeurs op weg helpt naar klanten, heb je 's middags een motivatiegesprek met een medewerker. Tussen al je werkzaamheden door beantwoord je ook nog even je mail en controleer je of een inkomende vrachtwagen aan de wettelijke eisen voldoet. Je bent een pietje precies, hebt oog voor detail, je blijft rustig en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Kortom: je zorgt ervoor dat de mensen in jouw team met plezier hun werk doen en helpt daar waar nodig is een handje mee voor als het gaat om afval zoals plastic, papier, bouw -en sloopafval.

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan meteen. Vragen? We vertellen je graag nog meer over deze interessante vacature. Bel ons op 010-303 19 21.

Vragen over deze vacature?

Milan van Leeuwen
Milan van Leeuwen

Functie-eisen

-In het bezit van rijbewijs C
-Ervaring in de afvalbranche is een grote pré
-Certificaten voor VCA, acceptant, asbestherkenning, heftruck en BHV of bereid deze te behalen

Aanbod

- Een salaris tussen de € 2.313,- en € 3.166,- bruto per maand
- 24 vakantiedagen + 3,5 ATV-dagen
- Collectieve regelingen zoals pensioen en bedrijfsfitness
- Reiskostenvergoeding
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie