Dit ga je doen

Ervaring als productieplanner? Werken als Supply Chain Planner in de voedingsmiddelenindustrie? Salaris €3.200 + uitzicht op vast!

Jij zorgt er in deze functie voor dat grondstoffen en verpakkingen nooit op zijn in de fabriek en dat je collega's van productie dus altijd door kunnen! Het bedrijf waar je voor gaat werken gebruikt Microsoft Dynamics, ervaring met dit systeem is een dan ook echt gewenst. Als Supply Chain Planner heb jij contact met klanten en zorg je dat hun wensen bekend zijn binnen de hele organisatie. Je werkt nauw samen met de afdelingen inkoop, magazijn, productie en verkoop.

Denk je graag mee in het belang van het bedrijf? Mooi! Jouw input en actieve bijdrage zijn heel welkom voor inkoopvraagstukken en rapportages die opgesteld moeten worden. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt graag met verbetervoorstellen. Met jouw kennis en kunde signaleer je eventuele knelpunten op tijd. Samen met je collega's los jij die op. Zo speel je bijvoorbeeld makkelijk in op seizoensinvloeden.

Klinkt dit goed en heb je interesse? We vertellen je graag nog veel meer details over deze verantwoordelijke, afwisselende functie. Solliciteer direct of neem bij vragen contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen!

Vragen over deze vacature?

Claudia Broier
Claudia Broier

Functie-eisen

+ Relevante opleiding op hbo/wo niveau
+ Minimaal 1-2 jaar ervaring als productieplanner
+ Grote voorkeur voor ervaring in Microsoft Dynamics

Aanbod

+ Een salaris van €3200,- bruto per maand
+ Fulltime functie bij een jong en groeiend bedrijf
+ Uitzicht op een vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie