Dit ga je doen

Heb jij ruime ervaring en kennis op het gebied van (strategische) inkoop? En zie jij het als een mooie kans om deze in te zetten in een nieuwe rol binnen een organisatie?

Voor een van onze opdrachtgevers in Waalwijk zijn wij op zoek naar een strategisch inkoper. De organisatie groeit snel en heeft daarom deze nieuwe functie in het leven geroepen. Een mooie uitdaging dus!

In deze veelzijdige functie onderzoek je de markt en je anticipeert op trends binnen de leveranciersmarkt. Ook ga je je bezig houden met het ontwikkelen van inkoopstrategieën en het afsluiten van overeenkomsten met leveranciers. Je implementeert de gemaakte afspraken en bewaakt de naleving. Ook adviseer je het management over het opzetten van een efficiënte inkooporganisatie. Met jouw achtergrond heb jij daar namelijk een goed beeld van.

Je bent een scherpe onderhandelaar en toont een gedreven mentaliteit.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Waalwijk. De sfeer binnen deze organisatie is informeel en medewerkers zijn betrokken.

De klanten bevinden zich in binnen- en buitenland. Duitsland en Frankijk zijn grote afzetmarkten. Van belang is dan ook dat je een goede beheersing van de Engels en Duitse hebt. En spreek je ook nog een aardig woordje Frans dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een technische achtergrond
- Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Aanbod

- Geld
- Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
- Een mooie kans!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie