• Shiftsupervisor 3-ploegendienst

    GIESSEN 40 € 3000 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Leidinggevende capaciteiten? Is plannen jou sterke punt en zoek je een baan in een groeiend, dynamisch bedrijf? 3-ploegen geen probleem? Wij zoeken een shiftsupervisor. Salaris tot € 3.000 bruto per maand + 25% ploegentoeslag.

Zoek jij een nieuwe fulltime uitdaging als shiftsupervisor en kun je werken in een 3-ploegendienst en volgens flexibele werktijden? Heb je leidinggevende capaciteiten, ben je sterk met het plannen van medewerkers en wil je je continu bezighouden met het optimaliseren van het proces? Ja? Dan is dit een niet te missen kans!

Jouw nieuwe werkgever is een groeiend en dynamisch bedrijf in de foodindustrie. Als shiftsupervisor ben je flexibel en geef je op een motiverende wijze leiding en begeleiding aan 25+ FTE.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; van grondstoffen tot verpakken. Je hebt regelmatig contact met (externe) relaties en de afdeling inkoop. Ook ben je een onmisbare schakel tussen operations, supply chain, kwaliteitsdienst en de technische dienst. Je bewaakt de kwaliteit van het productieproces en denkt na over het optimaliseren van het hele proces; productiviteit, rendement en efficiëntie. Kortom; een hele uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie binnen een bedrijf die jou de mogelijkheid geeft om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij enthousiast geworden over deze veelzijdige functie? Solliciteer dan meteen! Heb je vragen? Bel Raaak Personeel in Gorinchem 0183 - 630 022.

Vragen over deze vacature?

Annicka Verhage

Functie-eisen

+ Ervaring in de foodindustrie is een must
+ Goede beheersing van de Nederlandse taal
+ Leidinggevende capaciteiten en ervaring met veranderprocessen
+ Ervaring met IFS/BRC is een pré
+ Affiniteit met 5S en Lean

Aanbod

+ Salaris tot € 3.000 bruto per maand
+ Een ploegentoeslag van 25%
+ Flexibele werktijden
+ Uitzicht op een vast contract
+ Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen
+ Werken bij een groeiend, dynamisch en ambitieus bedrijf
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie