Dit ga je doen

Zoek jij de afwisseling van werken op locatie en in de werkplaats? Heb jij zowel mechanische als elektrotechnische kennis? Aan de slag als Service Monteur. Direct in dienst + laptop, telefoon en auto van de zaak. Én 33 vakantiedagen + salaris tot €3600!

Toe aan een nieuwe stap en meer afwisseling in je werk? Dan is dit de baan voor jou! Als Service Monteur ga je aan de slag voor een internationaal bedrijf in Breda dat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Als Service Monteur is geen dag hetzelfde. Je vertrekt meestal vanuit huis naar jouw klanten om service en onderhoud te verrichten aan technische installaties. De ene keer werk je 3 dagen in Amsterdam bij een grote klant voor het verrichten van preventief onderhoud, de andere dag ben je werkzaam bij een chemisch bedrijf in Antwerpen of in de werkplaats in Breda. Je werkgebied is geheel Benelux met de focus op Nederland.

Jouw werkzaamheden vinden altijd plaats aan bestaande procesinstallaties in verschillende industrieën, denk aan voedingsindustrie, brouwerijen, petrochemie en farmacie. Als Service Monteur zorg je ervoor dat jouw klanten snel en efficiënt worden geholpen. Naast het verrichten van preventief onderhoud, ben je ook verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning en het geven van advies. Je bent het visitekaartje van jouw werkgever. Constateer je een andere probleem dan waarvoor je gekomen bent? Dan bespreek je dit met jouw klant en geef je hierin passend advies. Na jouw werkdag stel je op locatie een rapportage op van de verrichte werkzaamheden en laat je dit controleren en ondertekenen door de klant. Ook zorg je voor het opstarten en inbedrijf stellen van machines en processen en denk je ook mee met het optimaliseren van processen.

Veiligheid heb je hoog in het vaandel staan. Bij iedere klant gelden andere veiligheidsregels en protocollen waar jij je aan moet houden. Is het niet veilig genoeg om te werken? Dan communiceer je dit met de klant en bedenk je samen een oplossing want als het niet veilig is, kan er niet gewerkt worden.

De planning wordt vanuit het kantoor voor jou geregeld en jij zorgt ervoor dat je op tijd en met de juiste gereedschappen bij de klant op locatie arriveert. Je runt echt je eigen onderneming. Als Service Monteur werk je voornamelijk zelfstandig maar bij

groot onderhoud ga je ook weleens met een collega op pad. Vier keer per jaar vinden er toolboxmeetings plaats waarbij veiligheid en technische zaken worden besproken met collega-monteurs. In het begin krijg je een eigen opleidingstraject om uiteindelijk met de juiste kennis zelfstandig op pad te kunnen gaan naar klanten.

Jij kunt goed tegen stress en werkdruk. Jouw expertise wordt tenslotte ingeroepen als er belangrijke reparaties moeten worden uitgevoerd. Je bent precies, fysiek sterk en overwerken tot alles weer werkt, vind je geen probleem.

Ook ben je flexibel ingesteld en bereid om storingsdienst te draaien, dit zal ongeveer 1x in de 8 weken zijn van maandag t/m maandag.

Vragen over deze vacature?

Tim Rops

Functie-eisen

- Afgeronde MBO opleiding in technische richting;
- Enige ervaring in een soortgelijke functie in de buitendienst;
- In het bezit van VCA-Vol is een must;
- In het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de regio Breda/Rotterdam.

Aanbod

- Salaris tussen €3200 - €3600 bruto per maand;
- Direct dienstverband bij de opdrachtgever;
- Auto, telefoon en laptop van de zaak;
- Werken met enthousiaste en gezellige collega-monteurs;
- 25 vakantiedagen en 8 ATV dagen.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie