Dit ga je doen

Ervaring met kozijnen en ben je bekend met het tekenprogramma Groeneveld? Direct onder contract bij de opdrachtgever? Salaris tussen de €2.900 en €3.800 exclusief bonussen + auto van de zaak!

In deze afwisselende functie heb je rechtstreeks contact met de opdrachtgever en de productieafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van technische tekeningen en het adviseren van technische oplossingen. Met jouw bouwtechnisch inzicht en communicatieve vaardigheden weet jij, onder andere met jouw tekeningen, de vertaalslag te maken tussen de partijen waar jij contact mee hebt. Je zorgt voor de aansturing van de CNC bewerkingsstations en denkt mee met procesoptimalisatie. Kortom, een uitdagende en dynamische functie waar volop ruimte is voor eigen inbreng.

De organisatie waar je voor komt te werken is momenteel erg aan het groeien en daarom zoeken zij collega's die hierin mee willen ontwikkelen. Ondanks dat ze aan het groeien zijn besteden ze veel aandacht aan een goede werksfeer. Zo is er wekelijks een vrijdagmiddagborrel en zijn er maandelijkse uitstapjes. Op en rondom de werkvloer heerst een échte familiestructuur; het team bestaat uit gedreven, enthousiaste medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben.

Vragen over deze vacature?

Justin Youell
Justin Youell

Functie-eisen

- Je hebt enkele jaren ervaring met houten kozijnen
- Je kunt goed overzicht houden
- Je hebt een groot analytisch vermogen
- Je hebt ervaring met het tekenpakket Groeneveld

Aanbod

- Auto van de zaak
- Salaris tussen de €2.700 en €3.500 bruto per maand
- Extra bonussen
- Informele werkgever waar er volop ruimte is voor ontwikkeling
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie