• Service coördinator

    Waalwijk 40 € 3000 - 3500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Communicatief vaardig, werkzaam in de techniek en op zoek naar een baan met een coördinerende rol? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een service coördinator die de verbinding kan maken tussen verschillende afdelingen. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Als service coördinator ben je technisch ingesteld en heb je te maken met een divers taken pakket. Geen een dag is hetzelfde en jij gaat ervoor zorgen dat er tussen afdelingen wordt geschakeld en een verbinding ontstaat. De uitdaging is aan jou! Maar met jouw helicopterview en ervaring is dat geen probleem toch?! Jij houdt namelijk veel van regelen en kan uitstekend omgaan met een ad-hoc omgeving.

De afdeling sales verkoopt een opdracht, vanaf dit punt starten jouw werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat alle processen tot en met de levering bij de klant op rolletjes verlopen. Is hetgeen dat de sales engineer heeft verkocht haalbaar en te realiseren? Wat voor informatie hebben we nog meer nodig om dit voor elkaar te krijgen? Met jouw pro-actieve houding zorg je er in ieder geval voor dat er aan alles wordt gedacht.

Wat als er een project niet haalbaar is? Dan ga jij op bezoek bij de klant en zorgt voor een oplossing. Wat lukt wel met de omgeving, wat voor product kan er wel worden geplaatst? Zodra alles in kaart is gebracht en klaar voor levering, schakel je met de afdeling transport. Je vertelt de chauffeur wat voor product er mee genomen wordt en hoe de locatie eruit ziet om de vrachtwagen te kunnen plaatsen en geeft aan hoe de installatie neergezet moet worden.

Los van het transport, komen de koelmonteurs op locatie. Zij zorgen ervoor dat het product wordt geinstalleerd en er gebruik van gemaakt kan worden. Mocht er iets voor de koelmonteurs niet duidelijk zijn, kunnen ze jou altijd telefonisch bereiken en begeleid je ze telefonisch door de (de-)installaties.

Naast al deze werkzaamheden ben jij ook degene die zich bezig houdt met de toekomst en het optimaliseren van processen. Zo schakel je met inkoop wanneer je een situatie opmerkt die bijvoorbeeld bij 5 voorgaande orders ook verkeerd is gelopen. Jij signaleert en denkt mee in de oplossingen.

Kortom een functie met diverse werkzaamheden op technisch gebied en veel verantwoordelijkheid om de afdelingen met elkaar te verbinden!

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Specialistische kennis op het gebied van koel- en elektrotechniek is een pré;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

- Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd;
- Functie met veel diversiteit en verantwoordelijkheden;
- Werken bij een groeiende internationale organisatie;
- Uitzicht op vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie