• Senior Calculator

    Gilze 40 € 3000 - 4500 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ervaring als calculator en op zoek naar de volgende stap? Een uitdagende functie als Senior Calculator met veel ontwikkelmogelijkheden en salaris tot €4.500!

Je voelt dat je op dit moment vastzit in je huidige baan. Je hebt veel meer in je mars maar krijgt helaas niet de kans dit te laten zien. Dat jij uitblinkt in je werk staat zo vast als een huis, maar jij wil meer! Laat dit nou precies de kans zijn die jij via Raaak Personeel toegereikt krijgt. Een baan als Senior Calculator met super veel ontwikkelmogelijkheden in de toekomst!

Als Senior Calculator ben jij verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces van binnenlandse en buitenlandse projecten. Omdat jij al enkele jaren ervaring hebt opgedaan in een gelijksoortige functie binnen (staal)bouwkundige projecten weet je precies hoe je te werk gaat. Je zorgt ervoor dat binnenkomende aanvragen verwerkt en beoordeelt worden en bespreekt de commerciële aanpak met de Algemeen Directeur. Je bewaakt de calculatieplanning en dient op tijd offertes in. Deze werk jij uit in de vorm van een technische, gedetailleerde beschrijving welke als kerntekst deel uitmaakt van de offertebrief. Ook stel jij op basis van een offerte een opdrachtbevestiging op welke uiteindelijk ondertekend wordt door de klant zodat jij het verder kan overdragen aan de Manager Operations. Je bent ook commercieel bezig; jij onderhoudt namelijk het contact met de klant voor, tijdens en na de aanvraag. Dit doe jij onder andere door het actief nabellen van offertes en het bijwonen van offertebesprekingen. Je werkdag is met bovenstaande werkzaamheden nog niet compleet; jij houdt je ook nog bezig met het standaardiseren van calculatiebladen, stelt een projectcalculatie op, op basis van een offertespiegel en kengetallen uit de organisatie én stemt offertes af bij onderaannemers en leveranciers. Omdat jij werkzaam bent in een internationale organisatie spreek jij vloeiend Engels. Kortom; jij hoeft dus niet bang te zijn dat je stil komt te zitten en hebt genoeg afwisseling in je werk!

De afwisseling is natuurlijk mooi meegenomen, maar waar jij in je functie éxtra enthousiast van wordt is het feit dat er zo veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Zo kan jij als Senior Calculator lid worden van het managementteam, kan je jouw leidinggevende skills ontwikkelen en wordt je op termijn het eerste aanspreekpunt en commerciële gezicht van een belangrijk onderdeel binnen de organisatie.

Vragen over deze vacature?

Denise Slachter Consultant
Denise Slachter

Functie-eisen

- HBO werk en denkniveau in de richting Bouwkunde of soortgelijk;
- Uitstekende digitale vaardigheden in MS Office;
- (Staal)bouwkundig technisch detaillist.

Aanbod

- Salaris tot €4.500 bruto per maand;
- Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
- Een functie waarop je uiteindelijk kan doorgroeien naar een functie als Manager Verwerving;
- Een baan voor de langere tijd;
- 25 vakantiedagen + 5 ATV dagen.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie