• Salesmanager

    Oosterhout 40 € 3000 - 4000 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ligt jouw hart bij sales en streef jij er naar om continu het beste in jezelf naar boven te halen? Is netwerken en het benutten van kansen jouw tweede natuur? Aan de slag als Salesmanager in een internationale omgeving. Salaris tot €4000 + auto, laptop en telefoon van de zaak!

Wij zijn voor een groeiende en ambitieuze, technische organisatie in de regio Oosterhout op zoek naar een Salesmanager. Je bent onderdeel van het Salesteam en rapporteert aan de General Manager. Je standplaats is regio Oosterhout maar je bent vooral veel onderweg om jouw klanten te bezoeken. Een hele uitdagende en afwisselende baan waarbij je continu wordt gepikkeld om het allerbeste uit jezelf te halen!

Als Salesmanger ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties. Je houdt regelmatig contact, signaleert tijdig klachten en komt met oplossingen en verbetervoorstellen voor het optimaliseren van processen. Ook zorg je voor het binnenhalen van nieuwe nationale en internationale klanten. De Engelse taal is voor jou dan ook geen probleem.

Je volgt de afspraken op die hieruit komen en zorgt voor het coördineren van de offertetrajecten. Je stelt zelf offertes op en zorgt voor de opvolging hiervan.

Uiteraard ben jij ook degene die marktontwikkelingen signaleert en bekijkt of er marktpotentieel is. Als Salesmanager verzamel je marktinformatie, waaronder informatie over concurrenten. Je komt met voorstellen over nieuwe en te verbeteren processen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële groei van de organisatie. Je hebt als doel om jaarlijks een vastgesteld deel van de omzet te genereren. Ook denk je proactief mee over het realiseren van salesdoelstellingen en doe jij er alles aan om de gestelde doelen te behalen. Je stelt salesplannen op, deelt jouw kennis met het team en werkt veel samen met collega's om salestrajecten verder te optimaliseren.

Je houdt je als Salesmanager ook bezig met het bedenken, ontwikkelen en realiseren van nieuwe activiteiten die voortkomen uit o.a. beurzen, mailings en advertenties. Ook verzorg je de pre-sales, waaronder documentatie, brochures en prijsinformatie.

Kortom, een hele veelzijdige functie binnen een dynamische, informele organisatie.

Vragen over deze vacature?

Sharon van Driel
Sharon van Driel

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Bereid tot reizen (Benelux, Duitsland, Europa);
- Aantal jaren ervaring in een commerciële functie in de buitendienst;
- Affiniteit met technische producten.

Aanbod

- Salaris tot €4000 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring;
- Auto, telefoon en laptop van de zaak;
- Leuke bedrijfsuitjes;
- Klein, informeel team en een collegiale werksfeer;
- Ruimte voor opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
- Zelfstandige, verantwoordelijk functie met iedere dag weer nieuwe uitdagingen.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie