• Sales support medewerker

    Rotterdam 40 € 2570 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Gevoel voor sales, administratief sterk en zin om je tanden in een tijdelijke klus te zetten en werkervaring op te doen? Mooi! Dit bedrijf met klanten over de hele wereld zoekt jou. Salaris: €2500.

Ben jij de tijdelijke (tijdelijk=6 maanden) sales support administrator die we zoeken? Ben jij goed in het administratief verwerken van orders en offertes en heb je affiniteit met techniek (batterijen, laadapparatuur en service)? Mooi!

Jouw toekomstige werkgever maakt batterijen voor het opslaan van energie in de transport en de industriële markt over de gehele wereld. Dat doen ze al meer dan 120 jaar. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies die allemaal hun eigen markt bedienen. Jij gaat aan de slag bij de divisie die gespecialiseerd is energieoplossingen (batterijen, laadapparatuur en service) voor interne transportmiddelen en andere elektrische voertuigen.

Jij werkt samen met een accountmanager en buitendienst monteur(s) in een account team. Je hebt contact met collega's van logistiek & service en met klanten. Het spreekt dus vanzelf dat jij communicatief zeer vaardig bent.

Gevoel voor techniek is belangrijk. Omdat het opstellen van offertes qua technische details niet altijd eenvoudig is (denk aan batterijsoorten, accessoires, afmetingen etc.) beschik je over de capaciteit om je de technische eigenschappen en toepassingen van de producten eigen te maken. Daarbij is leervermogen, zelfredzaamheid, secuur zijn en stressbestendig werken essentieel.

Heb je interesse in deze veelzijdige baan? We vertellen je graag nog veel meer. Bel ons! 010-3167480 of mail naar schiedam@raaakpersoneel.nl

Vragen over deze vacature?

Michelle Bosmans Consultant
Michelle Bosmans

Functie-eisen

- Mbo of hbo werk- denkniveau door opleiding (commercieel) of werkervaring
- 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een (elektro) technische organisatie
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pré)
- Uitstekende ervaring met Excel

Aanbod

- Salaris van € 2570
- Een mooie kans om relevante werkervaring op te doen
- Een tijdelijk dienstverband van maximaal 6 maanden
- Vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding (bij een woon-werk afstand van meer dan 10 km)
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie